Pretraga

Neno Belan po prvi put održava veliki open air koncert, a mi dijelimo ulaznice

A- A+

Neno Belan sa svojim Fiumensima 9. lipnja zagrijat će zagrebačku publiku pod vedrim nebom na Šalati. Uz hitove koje svi znaju možete se i vi zabavljati, jer dijelimo 4×2 karte za ovaj koncert. Rock now honey!

Veliki open air koncert po prvi put u karijeri održat će i Neno Belan te će tako pjevati na jednoj od najljepših pozornica pod vedrima nebom. Zvukove Mediterana, Neno Belan & Fiumensi  predstavit će 9. lipnja te povesti publiku u susret ljetu i ljetnim noćnim provodima. Glazbeno putovanje bit će obilježeno pjesmama kao što su “Pričaj mi o ljubavi”, “Ostani uz mene”, “Vino noći”, “Rijeka snova”, “Stojim na kantunu”, “Dotakni me usnama”, “Sunny day”, kao i mnogih drugih. Neno Belan osvojit će publiku i novijim singlovima poput “Zvijezda moga sna”, koja je već osvojila vrhove top-ljestvica i publiku.

Ulaznice su do dana koncerata u prodaji po redovnim cijenama, a Dallas i Eventim su za studente (i one koji se tako osjećaju) uveli sjajan popust!

Naime, skeniranjem QR koda koji se nalazi na oglasnim materijalima u studentskim menzama na zagrebačkim lokacijama, dolazite do linka na eventim.hr gdje vas čekaju ulaznice po studentskim cijenama. Svoj dio partera osigurajte za 80 kuna (umjesto 120 kn), a poziciju na tribinama po 95 kuna (umjesto 135 kuna).

A mi imamo 4×2 karte! Sve što morate napraviti je na [email protected] poslati svoje podatke, a one najbrže među vama ćemo nagraditi s dvije karte. Zato požurite!

Tako završetak semestra, brucoši, redovni i manje redovni studenti mogu provesti uz veliki koncert pod zvijezdama Nene Belana & Fiumensa, koji će ih ispratiti u ljetne ispitne rokove.

Sve o koncertu Nene Belana pratite na Facebook eventu.