Pretraga

srednja.hr+ konferenciju ‘Obrazovanje x AI’ možete pratiti i online!

A- A+

Konferencija Obrazovanje x AI koju organizira portal srednja.hr održat će se 10. studenog u Algebra Spark Spaceu u Zagrebu. Zbog velike zainteresiranosti, za naše čitatelje osigurali smo i online ulaznice po cijeni od 20 €. Provjerite kako do njih.

Foto: srednja.hr

Srednja.hr+ konferencija ‘Obrazovanje x AI’ održat će se 10. studenog u prostorima Algebra Spark Spacea u Zagrebu. Program predviđa 18 govornika na ukupno četiri panela i pet predavanja, koja će, svaki na svoj način, govoriti o aktualnim izazovima pred kojima se nalazi naš obrazovni sustav kada je u pitanju implementacija umjetne inteligencije.

U nastavku možete pogledati program konferencije.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Zbog velikog odaziva i zainteresiranosti, srednja.hr je i ove godine osigurala online prijenos konferencije, na koji čitatelji imaju pravo kupovinom online ulaznica po cijeni od 20 € (150,69 kn). Nakon kupovine online ulaznice, čitatelji će pravovremeno biti obaviješteni o načinu prijenosa putem e-maila.

Fizičke ulaznice za konferenciju prodaju se putem platforme Entrio po cijeni od 50 € (376,73 kn), dok je za učenike i studente cijena ulaznica 25 € (188,36 kn). Godišnji i mjesečni pretplatnici portala konferenciju mogu pratiti potpuno besplatno.


srednja.hr+ konferencija: Obrazovanje x AI koju organiziramo povodom 12. rođendana portala održat će se 10. studenog u prostoru Algebra Spark event Space. Srebrni partneri konferencije su Visoko učilište Algebra, Coca Cola HBC Adria, RIT Croatia, Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj i CARNET. Brončani partner konferencije je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu. Partneri konferencije su Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Privredna banka Zagreb, Hrvatska zajednica županija i Kraš. Fizičke i online ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje. Sve novosti možete pratiti u rubrici Obrazovanje x AI ili preko Facebook događaja ovdje.