Pretraga

[Obavezno štivo] COO Rimac Automobila Monika Mikac preporuča 5 knjiga za mlade

A- A+

Iako ‘Obaveznog štiva’ nije neko vrijeme bilo na našem portalu, to ne znači da za vas nismo tražili top 5 književnih preporuka. Ovog puta odlučili smo ući u svijet Rimac automobila i doznati što se to osim kreativnih ideja i svjetski poznatih superautomobila krije na njihovoj polici.  

Monik Mikac | Foto: Linkedin

Izdvojeni članak

[Obavezno štivo] Davor Gobac preporučio 5 knjiga za mlade

Svoju književnu preporuku odlučila nam je ‘posuditi’ Monika Mikac, Chief Operating Officer u Rimac automobilima. Mlada i poduzetna Monika, desna je ruka Mati Rimcu velikome, hrvatskom inovatoru i direktoru tvrtke Rimac automobila. 

Popis obaveza šefice Monike Mikac je ogroman, a između ostalog kao COO tvrtke Monika planira strategije kompanije, analizira budžet Rimac automobila, a uz sve to prati dnevne obaveze zaposlenika u Rimcu. U pauzama od brojnih obaveza, odmara se uz knjige. a svojih top 5 odlučila je podijeliti s našim čitateljima.  

Izdvojeni članak

Obavezno štivo: Poznati ‘lovac’ Kotiga izabrao najdraže knjige koje trebaju svi pročitati

Dale Carnegie; How to win friends and influence people 

Vjerujem da će ova knjiga pomoći svima da napreduju u privatnom i poslovnom smislu. Naučiti će vas kako da ostvarite bolje odnose i lakše dobijete ono što želite.

Carmine Gallo; Talk like TED

Ova knjiga je sažetak svih najboljih govora TED-a i daje dobre smjernice na što trebate paziti prilikom prezentacija i javnih nastupa. Nakon ove knjige vjerujem da će vam sljedeći javni nastup biti na sasvim novoj razini.   

Walter Isaacson; Steve Jobs 

Mislim da nas Steve Jobs sve fascinira kao jedna osebujna ličnost. Bilo da ga volimo ili ne, on je osoba koja je zaista promijenila telefonsku industriju ali i svijet. 

Sun Tzu; The Art Of War

Kad shvatite da ratne tehnike mogu pomoći da dobivate privatne i poslovne bitke vjerujem da će ovo svima biti zanimljivo štivo.  

Sam Harris; Letter to a Christian Nation ili Richard Dwakins ; God Delusion

Kritički osvrt prema religijama i njihovoj budućnosti. Dobre su za usmjeriti mlade prema znanosti.

Copy link
Powered by Social Snap