Pretraga

Dječak nacrtao Neveru i oduševio Rimca: Nadam se da ćeš u budućnosti dizajnirati naše aute

A- A+

Na Facebooku se Mate Rimac pohvalio kako je Bugatti Rima ostvario još jednu poslovnu suradnju, no najviše pažnje ukrao je dječak koji je u komentarima ostavio crtež automobila, odnosno njegov dizajn Rimac C3 coupe-a. Označio je i Rimca koji mu je ubrzo odgovorio, pogledajte što mu je sve rekao.

Mate Rimac na Facebooku je objavio kako je Bugatti Rimac ostvario još jedan poslovni uspjeh, no sva pažnja otišla je na jednog mladog komentatora ispod objave. Radi se o 13-godišnjem dječaku koji je u objavio svoj crtež, odnosno dizajn Rimac C3 coupe-a.

– Zanima me sviđa li ti se, kad bih to znao puno bi mi značilo, predstavljam ti moj dizajn Rimac C3 coupe-a, napisao je dječak uz fotografiju crteža.

Ubrzo je dobio i Rimčev odgovor.

– Jako lijep posao! Sviđa mi se da si primjenio naše ‘Design DNA’ elemente – kravatu na boku auta, dizajn prednjeg kraja Nevere… Super si to primjetio! Samo mi nije baš jasan ispuh iza. Skica je samo jedan mali dio ukupnog procesa dizajna auta, ali vidim da imaš smisla za to. Predlažem da malo vidiš po YouTube-u kako se rade 3D modeli i da se educiraš u tom smjeru. Uz 10 godina puno rada i truda, možeš biti dizajner do tvoje 23. godine. Nadam se da ćeš onda dizajnirati buduće Bugattije i Rimac aute! Sretno ti, poručio mu je Mate.

Izdvojeni članak

Rimac donirao prototip Nevere FSB-u: Želim da studenti vide što mogu raditi nakon faksa

No, ovo nije prvi put da je dječak nešto takvo nacrtao. Za prvi crtež Nevere poslali su mu jedan dio automobila kao poklon kojeg može proučavati.

– Ne dugo ponos Hrvatske Mate Rimac i njegov Rimac Automobili team poslali su mi poklon za Božić. Odlučio sam napraviti dizajn novog automobila Rimac C3 coupe s puno funkcija, naravno radim na tome da postanem sve bolji i bolji u crtanju jer uzmimo u obzir da imam 13 godina, cilj mi je da postanem dizajner i da ako uspijem napravimo automobil koji ne vozi u pijanom stanju i nije na mobilnom uređaju jer ljudi danas to rade kako Mate kaže, napisao je dječak na svom Facebook profilu.