Pretraga

Obitelj na okupu uz Tele2 & Mi Robot Builder

A- A+

Tehnologiju koja je prisutna u skoro svakom aspektu našeg života stavljamo u svrhu povezivanja i okupljanja obitelji.

Mi Robot Builder | foto: PR

Tele2 Hrvatska u svojoj jesenskoj ponudi koja uključuje tarifu EKIPNA s BEZBROJ GB za neograničeno surfanje na mobitelu, mobilne uređaje Huawei Y7 Prime 2018, Samsung Galaxy J6 i Huawei P20 lite premijerno predstavlja – Mi Robot Builder set, modularnu igračku.

Mi Robot Builder je tehnološki napredna i modularna igračka namijenjena dobnom uzrastu od 10 i više godina kojom se upravlja uz pomoć besplatne aplikacije Mi Robot Builder koja je dostupna za Android i iOS mobilne uređaje. Sastoji se od 978 dijelova te se može složiti u obliku robota, letjelice ili dinosaura. Za sastavljanje pojedinog oblika potrebno je nekoliko sati, što znači zajednički trud i zabavu za cijelu obitelj. Uz zabavu ovaj set ima i edukativnu komponentu jer korisnici na vrlo jednostavan način uče kako složeni oblik robota programirati da izvodi različite radnje poput kretanja ili puštanja zvučnih efekata.

Zahvaljujući Tele2, uz tarifu EKIPNA i BEZBROJ GB Mi Robot Builder dostupan je u paketu s Huawei Y7 Prime 2018 po cijeni od 70 kn mjesečno, sa Samsung Galaxy J6 za 100 kn mjesečno, a s Huawei P20 lite cijena je 110 kn mjesečno.

„Današnja djeca imaju veću širinu koncentracije i mogu istovremeno biti prisutni na više platformi i na više izvora informacija. U svemu tome im tehnologija s kojom su rođeni svakako pomaže. Na nama roditeljima je da ih usmjeravamo i upućujemo na sadržaje koji im mogu biti korisni. Tehnologija je danas toliko sveprisutna i najčešće njene benefite uzimamo zdravo za gotovo, a tražimo joj mane. Ako se tehnologijom koristimo tako da ju stavljamo u svoju korist onda ona i te kako može povezivati obitelj“, Mi Robotom oduševljena je i glumica Bojana Gregorić Vejzović, majka dvoje djece.

Bojana Gregorić Vejzović | foto: PR

Tehnologija je sastavni dio života svake obitelji i bez nje se jednostavno ne može, no ključ je pronalaženje balansa. “Tehnologija je tu da nas spaja, ne razdvaja. Tele2 uvijek u fokusu ima korisnika pa tako ovom inovativnom ponudim omogućavamo tehnološki napredak i spajanje obitelji oko zanimljivog projekta, u ovom slučaju slaganja robota. Donosimo povezaniji život kroz neograničenu slobodu komunikacije, a inovativna i tehnološki napredna igračka Mi Robot Builder spaja obitelj u zajedničko druženje pokazujući kako razvoj tehnologije znači i naš osobni napredak“, naglasio je predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić, također otac dvoje djece.

Zahvaljujući Tele2 ponudi, tehnologija sada omogućava obiteljima da zajedno slažu Mi Robot Builder, druže se i zabave te pokažu kako napredne igračke mogu istovremeno biti zabavne, edukativne i poticajne.