Pretraga

Dođite, besplatno je: Tele2 PlayDay turnir sutra u Zagrebu traži najbolje FIFA i Fortnite igrače

A- A+

Sutra, 15. prosinca, u zagrebačkom Kinu Europa održava se treće izdanje Tele2 PlayDay eventa. Ulaz je besplatan, a posjetitelji će se moći okušati u igrama Clash Royale, FIFA 19 i Fortnite, kao i sudjelovati na turnirima te osvojiti brojne nagrade.

Tele2 PlayDay okupit će nekoliko tisuća ljubitelja igara u Kino Europu (Foto: Valiance/Facebook)

Gaming je najbrže rastuća industrija na svijetu „teška“ više od 100 milijardi dolara. U svojim omiljenim igrama uživa više od 200 milijuna gamera diljem svijeta. Tele2 zna da se ne radi samo o pukoj zabavi, i u suradnji s vodećom svjetskom kompanijom za mobilni gaming Valiance, već treću godinu zaredom održava PlayDay turnir u Zagrebu.

Prva dva eventa okupila su više od 5.000 gamera i najpoznatije YouTubere s ovih područja, a veliki se odaziv očekuje i ove subote od 10 sati u Kinu Europa. U središtu zbivanja su Fortnite eventi – Squad i Duo program na kojima će KOFS i PvTMole igrati s članovima publike ili međusobno, Fortnite kviz, Q&A te plesno natjecanje Saturday Fortnite Fever.

Nakon završetka Fortnite događaja, dvoranu preuzima finale FIFA 19 turnira na velikom kino platnu, u kojem će moći uživati ljubitelji nogometa. Finalni će meč komentirati Malajski Tapir i PvTMole, a finalisti će podijeliti Huawei P20 lite pametni telefon i Sony 4K TV.

Kvalifikacije turnira održavaju se u predvorju, a zainteresirani igrači mogu se prijavljivati od 10 sati nadalje. Za najspretnije plesače, organizatori su pripremili natjecanje u igri Just Dance 2019, a pobjednik ili pobjednica će osvojiti PlayStation paket. Oni koji preferiraju mobilne igre, mogu se okušati u igri PUBG Mobile ili pogledati turnir u Clash Royaleu.

Glavni je cilj eventa druženje igrača i gledatelja uživo.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap