Pretraga

Od danas možete kupiti i fizičke ulaznice za Brucošijadu srednja.hr: Provjerite gdje

A- A+

Srednja.hr ove godine organizira svoju prvu brucošijadu! Održat će se 4. studenog u klubu Boogaloo u Zagrebu, a party će se odvijati na dva floora. Od danas su krenule u prodaju i fizičke ulaznice!

Brucošijada srednja.hr održat će se 4. studenog u Boogaloo Zagreb!

Brucošijada srednja.hr prva je brucošijada u našoj izvedbi, a njome želimo proslaviti početak akademske godine s brucošima i studentima, ali i naš 11. rođendan!

Za ovakav veliki party odlučili smo našu publiku počastiti zabavom na čak dva floora: na jednom će biti koncerti izvođača Neki to vole vruće, Ružno Pače, Dino Blunt i 2 kitice, a u pauzi će glazbu puštati DJ Indy, dok će se na drugom flooru odvijati Trash party pod vodstvom DJ Kiki B. i DJ Sin.

Brucošijada srednja.hr održava se 4. studenog u zagrebačkom klubu Boogaloo, s početkom od 20 sati.

Ulaznice za ovaj događaj od danas je moguće kupiti i u fizičkom obliku: u Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18, Rockmarku u Ulici Hrvatske bratske zajednice 4 te u Drito baru na Horvaćanskoj cesti 23a.

Također, do ulaznica je moguće doći i online putem ove poveznice.


Portal srednja.hr organizira svoju prvu brucošijadu koja će se održati 4. studenog u klubu Boogaloo u Zagrebu. Nastupaju 2kitice, Dino Blunt, Ružno Pače, Neki to vole vruće i DJ Indy, a na drugom flooru DJ Kiki B. i DJ Sin koji će puštati trash. Partneri brucošijade su Privredna banka Zagreb i Samsung. Ulaznice kupite putem sustava Core event i na fizičkim lokacijama: Dirty Old Shop, Rockmark i Drito bar. Facebook event događaja pronađite ovdje.