Pretraga

Online dejtanje nije jedina opcija: 22 zanimljiva mjesta za upoznavanje nekog posebnog

A- A+

Čini li se i vama da se polako vraćamo u staro normalno? Vijesti i portali više nisu prepuni brojeva novozaraženih, a čak možemo ući i u tramvaje bez maski. Vremena se mijenjaju, a ovu promjenu smo iskreno, jedva dočekali. Nakon duge dvije godine, možemo se odlijepiti od naših ekrana i vratiti svijetu uživo.

Foto: Kelly Sikkema, Unsplash

Nije tajna da volimo modernu tehnologiju – život bi nam bio puno teži kada ne bismo imali perilicu rublja ili suđa, telefone, pametne satove… Lista se nastavlja unedogled. Ipak, zna se dogoditi da se situacija s tehnologijom preokrene i onda umjesto da nam olakšava život, počne nam ga zagorčavati. Puno previše vremena provodimo skrolajući po ispraznim društvenim mrežama, toliko da nekad zaboravimo na život van ekrana.

No, sad kad su mjeru ukinute i polako se vraća staro normalno, svi smo jedva dočekali ovaj trenutak kada možemo ugasiti ekrane i samo uživati u životu. Možda ćemo povremeno ih upaliti kako bismo fotografijama zabilježili lijepe trenutke, ali u principu – ne visimo toliko pred ekranima. Između ostalog, to znači da se polako vraćamo i dejtanju uživo. Nakon duge dvije godine, Tinder i ostale dejting mreže više nisu jedina opcija.

Istina je da su prošle dvije godine od normalnog života i pomalo smo zakržljali. Kako nekome uopće prići, a da ne reagirate samo na story? I još bitnije – gdje uopće upoznati ljude? Može li se još ljude uopće upoznati? Jesmo li spremni za taj veliki korak? Donosimo vam nekoliko (ne)očekivanih prijedloga!

 1. Na predavanjima na faksu
 2. U redu za kopiraonu
 3. Na misi
 4. Na prosvjedu
 5. U redu za menzu
 6. U klubu
 7. Dok čekate tramvaj
 8. Na koncertu
 9. U kazalištu
 10. Na buvljaku
 11. U knjižnici
 12. Na poslu
 13. U teretani
 14. Na benzinskoj pumpi (dok punite gume od bicikle)
 15. U domu
 16. Na utakmici
 17. U parku
 18. U ljekarni
 19. Dok hvatate prvo mjesto na tek otvorenoj blagajni u dućanu
 20. Kad bježite od kontrole u tramvajima
 21. U kafiću dok tražite svoje omiljeno mjesto
 22. U čekaonici kod doktora