Pretraga

Poznat datum emitiranja zadnje epizode ‘Teorije velikog praska’: Najveći misterij neće biti otkriven

A- A+

Nakon 12 sezona serija ‘Teorija velikog praska’ koja je osvojila srca i hrvatske publike odlazi u povijest. Posljednja epizoda prikazat će se u svibnju, ali niti tada neće biti otkriven jedan od najvećih misterija serije, onaj kako se Penny preziva.

Screenshot: YouTube

Omiljena grupa ‘štrebera’ odlazi s malih ekrana. Prva epizoda serije ‘Teorija velikog praska’ emitirana je 2007., a osim srca publike, serija je osvojila i deset Emmyja, a ukupno 54 nagrade struke i publike.

Izdvojeni članak

11 godina na malim ekranima: Donosimo 11 činjenica koje niste znali o ‘Teoriji velikog praska’

Posljednja epizoda serije prikazat će se na CBS-u 16. svibnja 2019. No, ni u preostalih šest epizoda gledateljima neće biti otkriven jedan od najvećih misterija serije – kako se Penny prezivala prije udaje za Leonarda.

– Kroz vrijeme smo postali nervozni i praznovjerni oko toga da joj nadjenemo prezime. Iako se serija približava svome kraju ono će ostati Hofstadter, kazao je jedan od producenata serije za The Hollywood Reporter.

Podsjetimo, ‘Teorija velikog praska’ održala se punih 12 sezona, a do sada su ukupno prikazane 273 epizode te serije. Pennyno prezime nećemo doznati, a hoće li do zadnje dizalo konačno proraditi tek predstoji vidjeti.