Pretraga

Požurite se prijaviti: Savjet mladih Grada Osijeka dijeli 1000 kino ulaznica

A- A+

Savjet mladih Grada Osijeka osigurao je sredstava 1000 kino ulaznica, koje je moguće osvojiti najbržim komentiranjem na stranicama lokalnog portala sib.hr. Naime ljetos se trebala organizirati manifestacija ‘Kino pod zvijezdama’, no uslijed vrlo kišovitog perioda, otkazana je te je spomenuto tijelo novce prenamijenilo za ove također filmske svrhe.

Savjet mladih Grada Osijeka je ljetos imao u planu organizirati manifestaciju ‘Kino pod zvijezdama’ no kako je to najsunčanije godišnje doba, ove godine bilo iznimno kišovito, plan nije ostvaren. Planirana sredstva bi, kako nam pojašnjava predsjednik spomenutog tijela Alen Kovač propala pa su prenamijenjena za uveseljavanje sugrađana u predblagdanskom periodu.

Izdvojeni članak

Najveći podbačaji prema zaradi na kino blagajnama

– Prije svega najmlađih, to jest djece iz doma Klasje, a i ostale Osječana, objašnjava Alen Kovač, predsjednik Savjeta mladih Grada Osijeka. Naime u sklopu akcije je predviđena projekcija na koju će se odvesti djeca iz spomenute institucije, odnosno doma koji brine za djecu, koja su iz različitih razloga ostala bez roditeljske skrbi.

Princip podijele ulaznica je da prvih 50 ili 100 osoba (ovisno koliko je karata dostupno za pojedinu projekciju), koje najbrže komentiraju link za nagradnu igru na portalu sib.hr, osvaja ulaznicu.

– Velik je interes za akciju. Naravno za Hobbita su se ulaznice razgrabile za par sati, a ukupno gledano već sada mogu reći da je inicijativa uspješna. Nadam se da će ljudi biti zadovoljni i veselim se budućim sličnim akcijama, rekao nam je Alen Kovač.

Kako dobiti kartu za projekcije u osječkom kinu Urania, provjerite na ovom linku.