Pretraga

Preplanula put u tren oka! Ovi su proizvodi idealni ako želite brzo potamniti

A- A+

Ljeto je vrijeme kada većina nas pokušava postignuti preplanulu put dok uživaju na godišnjem odmoru. Neki ljubomorno gledaju one koji lako pocrne i nakon 2 dana izgledaju kao da se sunčaju svaki dan već mjesec dana. Oni koji nakon cijelog godišnjeg s mora odlaze jednako blijedi ili samo s jednom tamnijom nijansom, često posežu za proizvodima koji ubrzavaju tamnjenje koji ne daju uvijek rezultate. Zato smo mi sastavili popis onih najboljih kako vi ne bi morali eksperimentirati.

Foto: Unsplash

Proizvodi s beta karotenom

Beta karoten je dragocjen sastojak za brže tamnjenje kojeg svi želimo u proizvodu koji kupujemo jer luči najbolje rezultate.

Mala od lavande ima potpuno prirodne proizvode koje bezbrižno možete nanositi na kožu i ne razmišljati o štetnim tvarima koji se možda kriju u proizvodu. Njihov pekmez od mrkve je jedan od glavnih favorita u proizvodima za brže tamnjenje, a ako preferirate ulja za sunčanje tu je i njegova inačica u uljnoj verziji te Sunberry ulje koje je sastoji od ulja mrkve i čileanske maline i ima dodatak vitamina E.

Facebook/Mala od Lavande

Mala od Lavande

 

Biobaza je također jedan od favorita sa svojim pekmezom sa sunčanje, a sada imaju i nove proizvode od ljubičaste mrkve koji su također odlični za njegu kože i tamnjenje.

Facebook/Biobaza

Biobaza

Tinkturin balzam od mrkve ima vjerne fanove koji su svake godine mnogobrojniji što samo po sebi govori o tome koliko je ovaj proizvod učinkovit. S njihovim balzamom sigurno nećete pogriješiti, a tu je i njihovo suho ulje od mrkve.

Facebook/Tinktura