Pretraga

Preplanula put u tren oka! Ovi su proizvodi idealni ako želite brzo potamniti

Ljeto je vrijeme kada većina nas pokušava postignuti preplanulu put dok uživaju na godišnjem odmoru. Neki ljubomorno gledaju one koji lako pocrne i nakon 2 dana izgledaju kao da se sunčaju svaki dan već mjesec dana. Oni koji nakon cijelog godišnjeg s mora odlaze jednako blijedi ili samo s jednom tamnijom nijansom, često posežu za proizvodima koji ubrzavaju tamnjenje koji ne daju uvijek rezultate. Zato smo mi sastavili popis onih najboljih kako vi ne bi morali eksperimentirati.

Foto: Unsplash

Proizvodi s beta karotenom

Beta karoten je dragocjen sastojak za brže tamnjenje kojeg svi želimo u proizvodu koji kupujemo jer luči najbolje rezultate.

Mala od lavande ima potpuno prirodne proizvode koje bezbrižno možete nanositi na kožu i ne razmišljati o štetnim tvarima koji se možda kriju u proizvodu. Njihov pekmez od mrkve je jedan od glavnih favorita u proizvodima za brže tamnjenje, a ako preferirate ulja za sunčanje tu je i njegova inačica u uljnoj verziji te Sunberry ulje koje je sastoji od ulja mrkve i čileanske maline i ima dodatak vitamina E.

Facebook/Mala od Lavande

Mala od Lavande

 

Biobaza je također jedan od favorita sa svojim pekmezom sa sunčanje, a sada imaju i nove proizvode od ljubičaste mrkve koji su također odlični za njegu kože i tamnjenje.

Facebook/Biobaza

Biobaza

Tinkturin balzam od mrkve ima vjerne fanove koji su svake godine mnogobrojniji što samo po sebi govori o tome koliko je ovaj proizvod učinkovit. S njihovim balzamom sigurno nećete pogriješiti, a tu je i njihovo suho ulje od mrkve.

Facebook/Tinktura

Preplanula put u tren oka! Ovi su proizvodi idealni ako želite brzo potamniti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap