Pretraga

Priprema za posao budućnosti: Prijavite se na besplatnu gaming edukaciju

A- A+

Poduzetnički inkubator Sisačko-moslavačke županije PISMO uoči blagdana odlučio je razveseliti sve one koji svoju karijeru žele ostvariti u gaming industriji. Nude besplatnu edukaciju za izradu video igara, programiranje, stvaranje grafičkih elemenata i zvuka. Prijave primaju do sredine siječnja.

izvor: PISMO

– Želiš raditi posao svojih snova?, pitaju vas iz PISMO-a.

Poduzetnički inkubator Sisačko-moslavačke županije ima odličnu vijest za sve koji se planiraju baviti gaiming industrijom.

– Prvi korak je prijava na besplatnu gaming edukaciju koja se održava u sklopu projekta Sisačko-moslavačka županija središte gaming industrije. Tamo ćeš naučiti tehnologije potrebne za izradu video igara, programiranje, stvaranje grafičkih elemenata i zvuka. Polaznici mogu izabrati jedan od dva smjera – Unity ili Blender, a edukacija se održava u Novskoj, kažu iz PISMO-a.

I ovog puta, ističu, nastavljaju odličnu suradnju s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, koji nezaposlenim polaznicima sa završenom najmanje četverogodišnjom srednjom školom osigurava naknadu u visini minimalne hrvatske plaće i putne troškove za vrijeme trajanja edukacije.

Prijaviti se možete do 15. siječnja 2021. godine putem obrasca na linku http://inkubator-pismo.eu/ Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktiraj na mail [email protected]

Očekivani početak edukacije je u veljači 2021.