Pretraga

Proglašena najomraženija osoba Hollywooda

A- A+

Američki časopis Star donio je listu koja se neće svidjeti mnogim glumcima u Hollywoodu. Biranje najomraženije osobe među slavnim glumcima doveo je popularnu glumicu Gwyneth Paltrow na prilično lošu poziciju. Ova plavuša je zaradila prvo mjesto i to zbog tračeva o tome kako je loša majka, te opsjednuta zdravom prehranom.

Najomraženija glumica u cijelom Hollywoodu ove godine je Gwyneth Paltrow. Ova glumica je ovu nepopularnu titulu zaradila zbog toga što je navodno loša majka. Osim lošeg odgoja koji pruža svojoj djeci, Paltrow na hranu troši i do 300 dolara dnevno. Razlog tome je njezina opsjednutost posebnom prehranom.

Popis najomraženijih glumaca i glumica sastavio je časopis Star, a glumica Gwyneth pobjedila je i odnijela prvo mjesto i zato što je ‘bahata, prepotentna i podilazi svim ljudima’. Odmah nakon nje je nalazi se poznata djevojka Sumrak sage, Kristen Stewart i to zbog činjenice da je prevarila Roberta Pattinsona s Rupertom Sandersom.

Izdvojeni članak

Umrli prije tridesete: Glumci koji su nas prerano napustili

Iza Kristen dolazi ‘egoistična diva opsjednuta sama sobom’, odnosno Jennifer Lopez, te glumica koja se proslavila ulogom u televizijskoj seriji ‘Grey’s Anatomy’, Katherine Heigl i to ‘zbog istih razloga kao i prije nekoliko godina’. Ono što Heigelovu karakterizira jest njezina sklonost kritiziranju raznih projekata, ali i ljudima s kojima radi, tako da nije omiljena u društvu, prenosi Huffington Post.