Pretraga

Provjeri gdje možeš izbrusiti svoje poslovne vještine u studenom

A- A+

Poslovne vještine kao što su networking, prezentacijske vještine, vještine pregovaranja i druge sve su traženije u poslovnom svijetu. Većina njih se ne uči i usavršava na faksu pa se očekuje da ih svatko samostalno razvija. Ipak, postoje različite radionice na kojima se mogu usavršiti upravo te vještine, a jedna od njih je Coca-Colina podrška mladima. Provjeri kada i gdje se u studenom održavaju.

foto: Coca-Colina podrška mladima

Gotovo dvije tisuće mladih do sad je iskoristilo priliku za usavršavanje životnih i poslovnih vještina na radionici Coca-Colina podrška mladima. Tamo su imali priliku slušati vrhunske stručnjake iz poslovnog svijeta i sudjelovati u različitim pametnim igrama i zajedničkim projektima, a sve s ciljem što boljeg upijanja znanja. Oni koji su prošli ovu radionicu, izašli su motivirani i inspirirani za ulazak u poslovni svijet.

To možeš biti i ti

Pridruži se toj velikoj grupi ljudi i prijavi se na radionicu. Kroz dva dana radionice moći ćeš naučiti više o projektiranju, pregovaranju, prodaji, samopercepciji, pisanju životopisa i motivacijskog pisma i brojne druge stvari. Sva predavanja su vrlo interaktivna i osmišljena na način da se kroz grupne radove zajednički dolazi do novih saznanja.

Izdvojeni članak

Studenti nam otkrili najgore scene s razgovora za posao

Radionice će se u studenom održati u:

Šibeniku 7. i 8. studenog;

Zagrebu 14. i 15. studenog te

Osijeku 21. i 22. studenog.

Radionice se održavaju i listopadu, i to u Varaždinu i Čakovcu, a više informacija možeš pronaći ovdje.

Na Coca-Colinu podršku mladima mogu se prijaviti svi studenti i mladi nezaposleni do 30. godine. Prijava je jednostavna i možeš to učiniti putem ove poveznice.

Kako je riječ o dvodnevnim radionicama, koje traju po osam sati, za sve sudionike je osiguran obrok i velika zaliha Coca-Colinih napitaka. Uz sudjelovanje će na predavanjima polaznicima biti dostupna i mrežna obrazovna platforma putem koje će imati pristup dodatnim materijalima i literaturi. Na kraju dvodnevnoga programa Coca-Cola HBC Hrvatska dodijelit će potvrdu o završenoj obuci, a životopisi sudionika ostat će u bazi partnera projekta – Grupe Selectio, vodeće grupacije na području upravljanja ljudskim potencijalima u Hrvatskoj, što ti može pomoći u što bržem pronalasku posla.