Pretraga

‘Reaping Ball’: Parodija koju morate poslušati

A- A+

Skoro da ne postoji neka popularnija pjesma, serija ili film, a da ju netko jako domišljat nije ismijao kroz parodiju. S obzirom da Miley Cyrus u posljednje vrijeme puni medije svojim skandaloznim ponašanjem i spotovima, upravo je ona postala muza za brojne parodične uratke. Skupina poznata po pravljenju smiješnih videa i pjesma The Arena spojila je ‘Wrecking Ball’ s elementima filma ‘The Hunger Games: Catching Fire’, a evo kako to zvuči.

Domišljati ljudi s viškom slobodnog vremena često odluče napraviti neku parodiju na poznate serije, filmove ili pjesme, no nekima je to zapravo glavni izvor zarade budući da privlače ogroman broj korisnika na YouTubeu.

Izdvojeni članak

Urnebesna parodija ‘Mamurluka’ sa superherojima u ulogama

Vjerojatno ste se nagledali nebrojeno puno parodija, no svako malo se pojavi neka nova koja nas nasmije te se pođe širiti web stranicama ili društvenim mrežama poput zaraze.

Ovaj put je našu, ali i pažnju desetaka tisuća korisnika, zaokupila parodija pod nazivom ‘Reaping Ball’. Radi se o novom uratku ekipe pod nazivom The Arena koji su spojili elemente filma ‘The Hunger Games: Catching Fire‘ te hita od skandalozne Miley CyrusWrecking Ball‘.

Skupina se svojski potrudila, a njihovu verziju možete pronaći i na iTunesu.