Pretraga

‘Stiglo lito’: Poslušajte urnebesnu slavonsku verziju ‘Despacita’ u režiji dvojice maturanata

A- A+

Pjesma ‘Despacito’, slobodno možemo tvrditi, zaludila je svijet. Ne čudi stoga kako je doživjela razne ozbiljne, ali nešto manje ozbiljne obrade. U ove druge spada i ‘Stiglo lito’, parodija dvojce maturanata iz Slavonskog Broda.

Screenshot; YouTube

David i Tomislav prijatelji su iz srednje škole i nedavno su maturirali u Klasičnoj gimnaziji fra Marijana Lanosovića u Slavonskom Brodu. Tomislav je upisao kemiju na PMF-u, a David je od jeseni student dentalne medicine u Rijeci.

Izdvojeni članak

‘Despacito’ je rapidito osvojio svijet: 9 zanimljivih činjenica o novom YouTube rekorderu

U iščekivanju početka faksa vrijeme su si odlučili skratiti, između ostalog, snimivši parodiju na ljetni hit ‘Despacito’

– Tomo, ja i šire društvo zafrkavali smo se cijelu srednju na slične načine. Parodija je nastala iz čiste dosade, pričali smo da ćemo nešto napraviti zajedno, tekst sam ‘sklepao’ na brzinu, snimili smo audio snimku i drugi dan smo išli snimati video. Video je smontiran za par sati i eto… većini se svidjelo. A cilj nam i jest bio nasmijati što više ljudi i ponašati se što opuštenije uz što čudnije odjevne kombinacije, kaže nam David koji je video postavio na svoj YouTube kanal i u samo tri dana skupio gotovo 90 tisuća pregleda.

Kako zvuči ‘Despacito’ na slavonski način, poslušajte i pogledajte u nastavku.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap