Pretraga

S listićem iz kladionice zbarite u Fly!-u

A- A+

zagrebancija.com

Fly bar – mjesto gdje izlaze samo predivne djevojke, gdje možete iskopati potencijalne supružnike i gdje možete naliti glavu za 9,90 kuna. Ako vam ovo zvuči zabavno, još uvijek niste pogledali Fly bar promo spotove – zabavi nikad kraja.

Promo spot – brončana medalja (treće mjesto) – ZAŠTO FLY?

Konobari Fly vole zato što zabavi nema kraja. Kad u petak počne ludnica, ne staje se do ponedjeljka. Ovi konobari su pravi mali marljivi mravi. Nevjerojatno je da se na BALKANU može naći ovako kvalitetna radna snaga. Dečki ga preferiraju zato što ondje izlaze najljepše djevojke. Svi mi različito interpretiramo ljepotu, ali kad djevojke koje su umjetne poput onog vječnog cvijeća na groblju etiketiraš kao lijepe – jednostavno nemaš ukusa. Cure Fly! pak preferiraju jer misle da će si tamo naći super dečka. To su žene, majke, kraljice novog doba – izaći u Fly, napit se za siću i bogato se udat. DJ Fly bar voli zbog nečeg toliko dosadnog da se ne treba ni spominjati – gore navedeno je sasvim dovoljno.

Promo spot – srebrna medalja (drugo mjesto) – KONOBARI U FLY-U

Sasvim dovoljno govori poruka na samom kraju promo spota, a kaže: Konobari u Fly!-u omiljeni su svima. Zašto ih toliko volite nije jasno niti nama, al moramo priznati da nas to veseli. Nakon što smo se putem ovog HQ promo spota upoznali s usiljeno nasmješenim licima konobara u Fly!-u, ni nama nije jasno tko ih i pobogu zašto voli?

Promo spot – zlatna medalja (bubanj) – sve po 9,90

Last but not least. Kralj svih promo spotova je promocija pića za 9,90 kuna (toliko otrcano manipuliranje ljudskim mozgom pomoću cijena da se više ne može nazvati manipulacijom). Nastranu jeftino piće – pogledajte samo taj golddigerski promo spot. Dva mačo mena pričaju o tome kako su zgranuli ogromnu lovu na kladionici i oči bi si iskopali jer tu lovu nisu dobili sinoć – u subotu, kad im je trebala. Zašto im je trebala? Da zašprehaju cure. Izgleda da se cure u Fly!-u ne mogu zašprehati ukoliko ne razbijete kasicu prasicu. Novac je postao mjerilo svakog izlaska, kao i količine seksualnih nagona koju biste tu večer potencijalno mogli osloboditi. Tu nije kraj – razgovor dvojice mačo mena prisluškivale su dvije cure kojima je na pamet pala super ideja – HEJ, PA ZAŠTO TE NOVCE NE BISTE POTROŠILI VEČERAS! U FLY! BARU! GDJE SE IZLAZI NEDJELJOM! NA NAS! Nakon toga nas možete okrenuti.