Pretraga

Mlada djevojka dala 5 i pol tisuća kuna za ‘siguran dobitak’ na kladionici pa ostala bez novaca

A- A+

Kada joj se nepoznata osoba preko društvene mreže javila i nudila joj ‘siguran dobitak’ na kladionici, 22-godišnjakinja je uplatila iznos od 5 i pol tisuća kuna nadajući se povećem dobitku. Kada je to napravila, osoba joj se više nije javila, a djevojka je ostala bez novaca i bez ‘sigurnog dobitka’.

Foto: Unsplash

Na društvenim mrežama postoje profili koji svakodnevno nude ‘sigurne dobitke’ na kladionicama jer, kako tvrde, imaju ‘sigurne dojave’. Tako mame osobe koje povjeruju u njihove priče te im odluče uplatiti određeni iznos novaca kako bi se ta osoba onda kladila za njih, a dobitak im je ‘zagarantiran’.

Upravo je na takav način bez 5 i pol tisuća kuna ostala 22-godišnjakinja kojoj se nepoznata osoba javila na društvenoj mreži, nudeći joj ‘siguran dobitak’, a sve što ona treba napraviti jest samo mu uplatiti novce, piše Osijek Express. Kada je djevojka shvatila da je prevarena, sve je prijavila policiji.

Izdvojeni članak

Osnovnoškolac iz Srbije na kladionici dobio veliki iznos: Tata mu ipak nije dao da potroši novac

– U četvrtak 11. kolovoza 2022. policijskim službenicima je prijavila 22-godišnjakinja s područja Pleternice da joj se putem društvene mreže javila nepoznata osoba koja joj je nudila siguran dobitak na sportskoj kladionici te od nje zatražila da joj uplati novčani iznos od 5.500 kuna što je ona i učinila nakon čega joj se nepoznata osoba više ne javlja, objavila je policija, a prenosi Osijek Express.

Policija će provesti kriminalističko istraživanje, a kaznena prijava bit će proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.