Pretraga

Screenshotate poruke? Messenger će u jednom slučaju poslati notifikaciju da ste to napravili

A- A+

Facebook će uvesti novo pravilo za tzv. ‘nestajuće poruke’, odnosno Tajni razgovor. Naime, ako u tom razgovoru koji briše poruke nakon određenog vremena vi screenshotate poruke, osoba s kojom se dopisujete će o tome dobiti obavijest.

Foto: Unsplash

Ako volite screenshotati poruke, uskoro bi osobe s kojima se dopisujete to mogle znati. Facebook uvodi novo pravilo za dopisivanje na Messengeru kod nestajućih poruka, piše Daily Record. Iz Facebooka su objasnili kako je to dio novog ažuriranja aplikacije kako bi se zaštitila privatnost korisnika.

– Napravili smo velika ulaganja u jačanje našeg pristupa privatnosti, uključujući ponovnu izgradnju našeg programa privatnosti i našeg procesa revizije privatnosti. Napravili smo ažuriranja kako bismo pružili veću privatnost našim korisnicima, uključujući end-to-end šifrirane sigurnosne poruke koje nestaju na WhatsAppu te end-to-end šifrirane glasovne i video pozive na Messengeru, objasnio je Mark Zuckerberg.

Izdvojeni članak
Facebook, Meta, Mark Zuckerberg

Facebooku po prvi puta u povijesti pao broj dnevno aktivnih korisnika

Dodao je i kako će tvrtka Meta tijekom sljedećih godina biti usredotočena na izgradnju velikog projekta infrastrukture privatnosti te je objavio i fotografiju u kojoj je prikazano kako izgleda notifikacija o screenshotu usred razgovora dviju osoba nakon ažuriranja.

Inače, društvenoj mreži ne ide baš najbolje otkako je zabilježen prvi pad broja korisnika od kada postoji. Uz to, Wall Street Journal objavio je i kako je Zuckerberg izgubio više od 30 milijardi dolara nakon pada dionice Facebooka na burzi.

Foto: Mark Zuckerberg | Screenshot