Pretraga

Spremni dočekajte novu školsku godinu s vašim Kauflandom

A- A+

Jeste li spremni za novu školsku ili akademsku godinu? Razdoblje prije početka još jedne školske godine vrijeme je lagane anksioznosti, tjeskobe uoči novih obaveza koji čekaju i djecu i roditelje. Teško da se psihološki možete potpuno spremiti dok vrućine još traju, ali bar možete osigurati sve tehničke sitnice da se kasnije ne morate brinuti oko toga što vam nedostaje.

Spremni dočekajte novu školsku godinu s vašim Kauflandom | Foto: Pexels

Predškolska tjeskoba potpuno je normalna, ali sigurno nije ugodan osjećaj biti u neizvjesnosti kakve sve nepoznanice donosi ova školska godina. Možda bude ugodnih i neugodnih iznenađenja, ali bit ćete spremni na sve, pozitivno i negativno. Kad osjetite nervozu uoči datuma kad morate biti u školskim klupama, zapitajte se samo kakav bi bio naš život bez ikakvih obaveza? Ne bi uopće bilo zanimljivo, ni korisno da su neprekidno praznici, bez ikakvog pritiska da nešto moramo napraviti.

Kvalitetni proizvodi i povoljne cijene

Da vam približimo nešto iz Kauflandove ponude, ima raznih marki školskog pribora za sve vrste aktivnosti za koje će vam biti potrebne: crtanje, slikanje, bojanje. Za pisanje će Vam biti najkorisnija grafitna olovka s gumicom, za samo 1.29€, a s njima u paketu ide i električno šiljilo koje možete dugoročno koristiti, za 4.99€. U ponudi imate u podlogu za stol, te kutije za odlaganje, kojih uvijek treba napretek za sve papire koje morate negdje spremiti.

Ako trebate ruksak za školu, Vaš Kaufland ima ponudu ruksaka u svim bojama od poliesterskih vlakana za samo 19.99 (dimenzije 47x27x17), a bilježnice su samo 0.22€.

Spremni dočekajte novu školsku godinu s vašim Kauflandom | Foto: Pexels

Ekološki certifikati

Jeste li čuli za certifikat “Talentus”? Kauflandovi proizvodi za školu imaju taj certifikat, a to znači da uzimaju u obzir odgovornost za okoliš. Također, oznaka Blue Angel označava proizvode koje ne narušavaju zdravlje i štite okoliš, kao i to da su napravljeni od 100% recikliranog papira.

Znači da je otpadni papir iskorišten za bilježnice i ostale proizvode, što je velika stvar u današnje doba kad okoliš pati pod teretom naše proizvodnje. Poanta je da se sirovine koriste štedljivo i imaju dugi vijek trajanja, te se može održivo zbrinuti – dakle, može se koristiti i nakon kraja životnog vijeka.

Još jedan certifikat kojeg treba istaknuti je FSC certifikat (skraćenica od The Forest Stewardship Council, to jest Vijeće za nadzor šuma). FSC je osnovan 1993. godine, te označava da se šumom gospodari prema strogim ekonomskim, socijalnim i ekološkim standardima. 0snovna postavka je da se podigne ekološka svijest, i ta svijest prati trajno gospodarenje šumama. Najvažnije je da krajnji korisnik, kupac proizvoda, može biti siguran da se šumama odgovorno upravlja – jer svi sudionici u lancu nabave su pod strogom kontrolom.

U cijelom ovom velikom izboru proizvoda, možete se oboružati bojama – čak 30 gel olovaka za 3.49 eura, 8 raznobojnih markera za 3.99, blok za crtanje A3 formata sa 40 listova za 2.49 eura (a 80 listova A4 formata), 10 pastelnih boja za 1.99…

Bolje da provjerite sami. I svakako uđite pozitivno u novu školsku godinu, jer svaki novi početak je uzbudljiv, i sa pozitivnim stavom možete očekivati i pozitivna iznenađenja. A sve će biti uljepšano svim tim pastelama, bojicama i temperama kojima ćete obojati sivu svakodnevnicu.