Pretraga

Stižu promjene na sve popularniju društvenu mrežu: BeReal dobiva novu značajku

A- A+

BeReal u aplikaciju dodaje RealPeople feed. Radi se, naime, o feedu koji će biti namijenjen isključivo slavnim osobama. Tamo će se moći vidjeti kako dane provode glazbenici, influenceri i ostali poznati ljudi.

Foto: Unsplash

Na BeReal stiže RealPeople,  feed namijenjen isključivo slavnim osobama. Korisnici će tako moći vidjeti kako izgledaju dnevne aktivnosti poznatih sportaša, glazbenika, aktivista, influencera i svih drugih koje već aplikacije smatra vrijednima pažnje.

– RealPeople je odabrani feed najzanimljivijih ljudi na svijetu, od vrsnih atletičara, umjetnika, aktivista i svih onih između. Bit će to stalno promjenjiva kolekcija onih koji nas inspiriraju i intrigiraju iz cijelog svijeta, ali baš poput vas, oni će dijeliti stvarne nefiltrirane uvide u svoje svakodnevne živote, objašnjavaju iz BeReala.

Izdvojeni članak

[Aplikacija tjedna] Nova društvena mreža sve je popularnija: Nema puno prostora za filtre i namještanja

Prema njihovim riječima, cilj je promijeniti mišljenje društva da javne osobe žive u ‘alternativnom i filtriranom svijetu’. Uzevši to u obzir, na RealPeople feedu moći će se vidjeti kako, primjerice, Taylor Swift jede sendvič ili kako Bella Hadid leži u krevetu i gleda Netflix, bez reklama, sponzoriranog sadržaja i slično.

BeReal, također, nudi opciju da sami sebe prijavite za objavljivanje na feedu za slavne ili pak nekog drugog. Valja napomenuti da RealPeople trenutno testiraju korisnici aplikacije iz Velike Britanije te da se trenutno ne zna kada će ga dobiti svi korisnici.