Pretraga

Studenti, ako volite meso ovaj događaj je za vas: Održava se 10. Studentska roštiljada

A- A+

Dobra vijest stiže za ljubitelje mesa. U organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Studentskog zbora Fakulteta agrobiotehničkih znanosti i njihovih dugogodišnjih partnera, organizira se 10. Studentska roštiljada. Program započinje 9. svibnja u podne u prostoru tamošnjeg sveučilišnog kampusa, a za sve je – besplatan.

Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Studentski zbog Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek i njihovi dugogodišnji partneri, 9. svibnja organiziraju 10. Studentsku roštiljadu u prostoru tamošnjeg sveučilišnog kampusa.

– Na Roštiljadi će se 100 studentskih ekipa natjecati u pripremi najboljeg roštilja, a predviđen je i popodnevni te večernji glazbeno zabavni program pripremljen za naše studente i sve zainteresirane građane bez naplate ulaza na manifestaciju, navode iz organizacije.

Izdvojeni članak

Roštiljao na klupi: Podgrijavao burek pa dobio ukor

Cijeli program započinje u podne registracijom ekipa za roštilj, dok je preuzimanje mesa predviđeno za 12:30. Roštilja se do popodnevnih sati, a nakon proglašenja pobjednika započinje glazbeni program s TS Žitna polja, Lyra Bandom i glavnim koncertom Dženana Lončarevića.