Pretraga

Sumrak saga: Praskozorje 2 najgori film u prošloj godini

A- A+


Izdvojeni članak

Koji šok! Robert Pattinson ne voli snobove!

Iz Hollywooda stižu tužne vijesti za sve zagrižene fanove Belle i Edwarda. Posljednji dio tinejdžerske trilogije o vampirima pokupio je najviše nominacija za Zlatnu malinu, priznanje koje se dodjeljuje najgorim filmovima i ulogama u 2012. godini.

Da Kristin Stewart i Robert Pattinson neće tako skoro u rukama držati zlatne kipiće potvrđuje čak 11 nominacija koje je njihovo posljednje glumačko ostvarenje dobilo na natjecanju za Zlatnu malinu. ‘Sumrak saga: Praskozorje 2‘ , zadnji dio trilogije o vampirima pobrao je nominacije za najgore filmsko ostvarenje u prošloj godini.

Da protagonistima ovog vampirskog neuspjeha bude još teže za najgoru glumicu je nominirana Kristin Stewart, a kandidat za najgoreg glumca je dakako Robert Pattinson. Osim ovih glumaca Zlatnu malinu još mogu dobiti i filmovi ‘That’s my boy’, ‘Battleship’ te ‘A thousand words’.

Zaklada Zlatna malina na temelju kritika na internetskom sajtu ‘Rotten Tomatoes‘ svake godine bira najgore glumce i filmove, a utemeljena je još davne 1980. godine kao svojevrsan anti-Oscar. Ove godine su nominacije za Maline objavljene dan uoči objave za Oscare.