Pretraga

Susreti najboljih u velikoj završnici: Danas i sutra ekipe se bore za titule sveučilišnih prvaka u 4 najveća sporta

A- A+

Natjecanje Unisport Zagreb došlo je do svoje velike završnice u četiri najveća sporta u sustavu natjecanja. Danas i sutra na rasporedu su finala u futsalu, košarci, rukometu i odbojci, a ova dva dana središte zagrebačkog studentskog sporta postaje sportska dvorana Martinovka. Provjerite tko se sve bori za titulu najboljih i podržite svoje kolegice i kolege.

Unisport ZG Finals

Na programu današnjeg finalnog dana UniSport natjecanja, dečki od 16 sati igraju finalni rukometni susret, a za titulu najboljih bore se Fakultet elektrotehnike i računarstva i Hrvatsko vojno učilište.

Od 18:30 na programu je finale futsala za djevojke, a za prvo mjesto bore se Ekonomski i Kineziološki fakultet.

U 20 sati i momci će se susresti u finalu futsala, gdje će snage odmjeriti ekipe Visoke škole Edward Bernays i FER-a.

Izdvojeni članak

Dvije najbolje ekipe borit će se za titulu sveučilišnog futsal prvaka: Jedna od njih je po prvi put u završnici

Finalni susreti sutra kreću od 10 ujutro, a prvo je na rasporedu finale djevojaka u rukometu, između Ekonomskog i Kineziološkog fakulteta.

Potom slijede finalni odbojkaški susreti. Od 14:30 snage će odmjeriti djevojke s Ekonomskog i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, a potom od 16:30 i dečki – susrest će se ekipe Tehničkog veleučilišta i Filozofskog fakulteta.

Na kraju, košarkaške poslastice – od 18:30 za prvo će se mjesto boriti djevojke s Filozofskog i Agronomskog fakulteta, sat i pol kasnije, od 20 sati, na teren izlaze momci u velikom finalu između VERN-a i FER-a.