Pretraga

Sve smrti iz ‘Game of Thrones’ na jednom mjestu

A- A+

Mnogi fanovi popularne serije ‘Game of Thrones’ (Igra prijestolja) zasnovanoj na romanu Georgea R.R. Martina iz ‘Pjesme leda i vatre’ su komentirali kako ih svaka sljedeća smrt iznova iznenadi. Jednostavno se ne možete vezati niti za jednog lika jer niste sigurni da upravo on neće na sljedećoj stranici, ili epizodi, ostati bez glave. A jedan fan spomenute serije fantastičnih romana odlučio je zabilježiti sve smrti na koje je naišao čitajući stotine stranica ovog popularnog štiva.

‘Game of Thrones’ ili u prijevodu ‘Igra prijestolja’ prva je knjiga iz serije fantastičnih romana ‘Pjesma leda i vatre’ popularnog američkog pisca Georgea R. R. Martina koja obiluje nasilnim scenama u kojima svako malo netko ostane bez glave.

Izdvojeni članak

Stvari koje smo naučili gledajući ‘Game of Thrones’

Po spomenutoj knjizi snima se serija koja ruši sve rekorde gledanosti, a komentari mnogih fanova su takvi da se ne smiju vezati ni za jednog lika, jer ne mogu biti sigurni koga je pisac odlučio ostaviti na životu.

Jedan od obožavatelja odlučio je zabilježiti svaku stranicu, među stotine njih, na kojoj Martin ubije nekoga od sporednih ili glavnih likova u do sada napisanih pet nastavaka. Na prvi pogled, sudeći po oznakama, posve je jasno da nas u nadolazećim sezonama ekranizacije ne očekuje ništa manje uzbudljiv i krvav sadržaj.

A u videu ispod pogledajte kako su te silne smrti prikazane na seriji.