Pretraga

Umro glumac koji je utjelovio omraženi lik u popularnoj seriji Game of Thrones

A- A+

Wilko Johnson, poznati gitarist benda Dr. Feelgood i glumac u popularnoj seriji Game of Thrones, umro je u 75. godini života. U megapopularnoj HBO seriji utjelovio je jednog od najstrašnijih i najomraženijih likova, gluhonijemog kraljevskog krvnika poznatog kao Ser Ilyn Payne. Ser Ilyn je na kraju prve sezone odrubio glavu miljeniku gledatelja Nedu Starku.

Wilko Johnson, gitarist britanskog benda Dr. Feelgood i glumac koji je utjelovio jednog od omraženijih likova popularne serije Game of Thrones, umro je u 75. godini života.

‘Hvala vam što ste bili neizmjerna podrška’

Vijest o smrti glazbenika i glumca jutros je objavljena na njegovim društvenim mrežama. Teška srca objavili su da je preminuo u ponedjeljak navečer, u svom domu u Westcliffu.

-Hvala vam što poštujete privatnost Wilkove obitelji u ovom teškom periodu i hvala vam svima što ste bili neizmjerna podrška tijekom njegova nevjerojatnog života. Počivao u miru, stoji u objavi na društvenim mrežama.

WIlko Johnson gitarist je koji je ostavio utjecaj na punk muziku svoga vremena, a 2018. je, po prvi put u trideset godina dugoj karijeri izdao i solo album Blow Your Mind.

Izdvojeni članak
House Of The Dragon finale

Pogledali smo cijelu sezonu House of the Dragon: Ovo su 4 stvari koje su nas, onako baš, oduševile

Glumio krvnika koji je odrubio glavu Nedu Starku

Ono po čemu ga šira svjetska javnost zasigurno pamti je jedna istaknuta uloga u popularnoj HBO seriji Game of Thrones. Wilko Johnson utjelovio je, složit će se svi, jedan od najstrašnijih i najomraženijih likova prve sezone.

Ser Ilyn Payne bio je gluhonijemi kraljevski krvnik koji je na koncu prve sezone poznate serije, po naredbi novopostavljenog kralja Joffreya Baratheona, odrubio glavu miljeniku publike – Nedu Starku – nakon što mu je podmetnuta optužba da je izdajnik Sedam kraljevstava.

Lik krvnika bio je gluhonijem jer je, podsjetimo, po priči ispričanoj u jednoj od epizoda, Aerys Targaryen poznatiji kao Mad King, naredio da mu se iščupa jezik. To je njegov lik činilo još strašnijim.

game of thrones scena
Share via
Copy link
Powered by Social Snap