Pretraga

U Hrvatsku stigao jedan od vodećih proizvođača mobitela u svijetu: Evo što imaju u ponudi

A- A+

Jedan od vodećih proizvođača mobitela u svijetu, OPPO, stigao je na hrvatsko tržište te je donio sa sobom niz proizvoda, među kojima je i najbolji pametni telefon u 2022. godini, Find X5 Pro. Uz mobitele, u ponudi imaju i slušalice te pametne satove.

Foto: OPPO

Dobra vijest stiže za ljubitelje tehnologije i pametnih telefona. OPPO, jedan od vodećih proizvođača mobitela u svijetu, službeno je stigao na hrvatsko tržište s ciljem da i u Hrvatskoj postane jedan od vodećih brendova po preferencijama korisnika.

OPPO korisnicima nudi niz proizvoda, koji spajaju vodeće tehničke značajke uz atraktivan i praktičan dizajn po konkurentnim cijenama. Mnogi, stoga, smatraju da OPPO mobiteli nude dobar omjer uloženog i dobivenog, pa je dobra vijest da su njihovi uređaji već dostupni u svim većim tehnološkim trgovinama i telekomima u Hrvatskoj.

Izdvojeni članak

Apple u borbi sa sadržajem seksualnog zlostavljanja djece: Pregledavat će fotografije na mobitelima

Za one koji ne znaju, OPPO u svom asortimanu uređaja nudi i mobitel koji je EISA proglasila najboljim u 2022. godini, OPPO Find X5 Pro, a uz njega se smjestila i Reno te A serija mobitela, koja je prema recenzijama korisnika best buy. Svakako je potrebno istaknuti i da OPPO nudi Watch Free, pametni sat od svega 33 grama te bežične slušalice Enco Air2 i Enco Buds.

Od mobitela, na hrvatsko tržište će za sada stići već spomenuti OPPO Find X5 Pro, Reno7 Lite 5G, OPPO A96 i A17, Enco Air2 slušalice te Watch Free pametni sat s baterijom od 230 mAh koja može trajati i do 14 dana.

Više informacija o OPPO uređajima, dostupno je na njihovoj službenoj stranici.