Pretraga

Sa 142 milijuna pregleda, ovo je najpopularniji YouTube video u 2016. godini

A- A+

Segment ‘The Late Late Show- a s Jamesom Cordenom’, ‘Carpool karaoke’ u kojem gostuje planetarno popularna Adele, najviralniji je YouTube video u 2016. godini. Na drugo mjesto smjestio se ‘Pen-Pineapple-Apple-Pen’ japanskog komičara Piko-Taroa, a ove su godine uz ‘Gangnam style’ još tri glazbena hita prešla 2 milijarde pregleda.

Screenshot: YouTube

Viralni hit ove je godine bio CBS-ov ‘Carpool karaoke’ s Adele. Segment je to ‘The Late Late Show- a s Jamesom Cordenom’, koji se prikazuje na spomenutoj televiziji, piše Variety.com. Od svog postavljanja na YouTube u siječnju, video popularne pjevačice koja opuštenoj atmosferi s Cordenom pjevuši hitove te pokazuje svoje umijeće u rapu, sakupio je 142 milijuna pregleda.

Drugo mjesto zauzeo je jednominutni video ‘Pen-Pineapple-Apple-Pen’, japanskog komičara Piko-Taroa. Vjerovali ili ne, za tako visok broj pregleda djelomično je odgovoran ili zaslužan Justin Bieber koji je ‘tvitao’ kako mu je ovo ‘najdraži video na internetu’.

Izdvojeni članak

Drugi video na YouTubeu prešao 2 milijarde pogleda!

Najgledaniji video svih vremena na ovoj platformi i u 2016. ostaje ‘Gangam style’, ali su mu se s preko 2 milijarde pregleda na ljestvici najgledanijih pridružila još tri glazbena hita.

Wiz Khalifa i Charlie Puth za posljednji su nastavak filma ‘Brzi i žestoki’ snimili pjesmu ‘See You Again’ posvećenu prerano preminulom Paulu Walkeru, a njihov video ‘zaradio’ je 2.296 milijarde pregleda. Spot i pjesma ‘Sorry’ Justina Biebera našli su se ove godine na trećem mjestu najgledanijih YouTube videa svih vremena, s 2.111 milijarde pregleda.
Posljednji video koji broji preko 2 milijarde pregleda jest ‘Uptown funk’ (2.072 milijarde) Marka Ronsona i Brune Marsa.