Pretraga

[VIDEO] Evo kako je nastao najpopularniji transparent na dočeku Vatrenih: Priča je sjajna

A- A+

Joško, prihvaćaš ponudu? Nema tko nije vidio transparent djevojke s brojem mobitela u nedjelju na dočeku Vatrenih na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. Ona je na svojem TikToku podijelila priču kako je nastao taj transparent.

joško gvardiol transparent

Transparent s dočeka Vatrenih
Foto: TikTok screenshot (@gloriaolic)

Oko 80.000 ljudi na glavnom je zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića u nedjelju popodne, unatoč hladnoći, došlo na doček za naše reprezentativce. Vatreni su doma po treći put, od ukupno šest svjetskih prvenstava od hrvatske neovisnosti, donijeli tri medalje – broncu, srebro pa sad opet broncu.

Neki kažu da je zlatnog sjaja, nekima sjaj nije bitan. Bilo kako bilo, euforija je postojana, a društvene mreže danima nakon i dalje preplavljuje sadržaj vezan uz doček. Jedna stvar koju su mnogi, bilo da su doček pratili na ekranu ili uživo, primijetili, a to je transparent za glavnu zvijezdu ovog prvenstva, a to je Joško Gvardiol.

Djevojke su držale transparent s natpisom ‘Joško, prihvaćaš ponudu?’, a ispod se nalazio broj mobitela koji je svijetlio zelenim lampicama, a nakon njega znak u – eurima. Jedna od njih, Gloria, na svojem je TikToku podijelila proces stvaranja transparenta.

Sve je počelo još u petak navečer kada su cure kupile dio potrebnih materijala. Sutradan, u subotu prijepodne, nabavili su SIM karticu s novim brojem jer, pametno, svoj ne daju. Popodne su pogledale utakmicu i slavile po gradu, a onda navečer nastavile raditi na transparentu. Kupile su još svjećica da bi navečer visoko digle transparent pa osvojile simpatije diljem Hrvatske. Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod.

@sliceofglo Gloria, Gabriela, pošto mozak? #fyp #croatia #worldcup #qatar2022 #docek #svjetsko #hrvatska #gvardiol #gvardiol🇭🇷 #joskogvardiol #josko #joskotok ♬ Na batko igrachkata – Milko Kalaydzhiev