Pretraga

[VIDEO] Izlazi novi Need for Speed, a obožavatelji su skeptični zbog prethodnih izdanja

A- A+

Need for Speed Heat, nadolazeći naslov iz EA-ove serije popularnih trkaćih video igara, stiže uskoro, a za cilj će imati popraviti loš dojam kojeg su ostavila njihova prethodna izdanja. Radi se o 16. nastavku serijala, koji će vozače odvesti u fiktivni Palm City, gdje će se natjecati za titulu najbržeg.

Youtube/Screenshot

Ghost Games, razvojni tim koji je radio na novom NFS-u, najavio je dvije vrste utrkivanja. Speedhunters Showdown su dnevne ulične utrke na temelju kojih igrač zarađuje novac za kupovinu i uređivanje automobila, dok se noćne utrke pod nazivom Rep sastoje od bježanja od policijskih službenika, koji vozačima pokušavaju naplatiti kazne i zaplijeniti vozila.

U komentarima ispod trailera na YouTubeu ljudi su dosta skeptični. Razlog tome su recentna NSF izdanja puna bugova, poput naslova Need for Speed iz 2015., za koji postoji niz fail kompilacija na YouTubeu. Nadaju se da će novi biti puno bolji.

– Need for Speed ima povijest stvaranja dobrih trailera. Igre uvijek razočaraju. Nadam se da će ovog puta biti drukčije.

Izdvojeni članak

Igrajući Fortnite zaradio skoro 20 milijuna kuna, a od nagrade samo želi kupiti – novi stol

– Bio bih uzbuđen, ali znate već…EA.

– Neću prednaručivati, naučio sam svoju lekciju s EA-om na teži način, piše korisnik koji je požalio kupnju prošlih izdanja, a kao što vidimo, njegovu skepsu dijele i drugi.

Need for Speed Heat za PC, PS4 te Xbox One trebao bi izaći 8. studenog, no više ćemo informacija dobiti na njemačkom sajmu igara Gamescom, koji počinje u utorak, 20. kolovoza.