Pretraga

[VIDEO] Mlađe generacije znaju njihove pjesme, ali ne da i danas nastupaju: ‘Još smo živi’

A- A+

Neki to vole vruće, pop rock dvojac koji je svoju glazbenu karijeru započeo 1985. i danas nastupa na koncertima, ali i na brucošijadama. Tako će nastupiti i na Brucošijadi srednja.hr 4. studenog u Boogaloo Zagreb, a povodom toga smo otišli ispred zagrebačkih fakulteta kako bismo podijelili ulaznice, ali studenti su najprije morali točno odgovoriti o kojem se izvođaču radi kada smo im pustili njihove pjesme. Mnogima je najteže bilo pogoditi upravo naziv benda Neki to vole vruće, a jedna studentica je pitala ‘Kaj su oni još živi?’ na što su joj Miroslav Jimmy Stanić i Silvestar Dragoje Šomi u našem podcastu i odgovorili.

Kada su čuli pjesme poput ‘Teška vremena prijatelju moj’ i ‘California’, skoro svi studenti, koji sudjelovali u našoj nagradnoj igri kako bi osvojili karte za Brucošijadu srednja.hr, znali su o kojim je pjesmama riječ. No, kada smo ih pitali o kojem se izvođaču radi, mnogi su ‘zablokirali’.

– Je li to Film? Ne, ne, je l’ to Davor Gobac? Ovo mi zvuči kao Svemirko, bili su samo neki od odgovora studenata koji nisu pogodili sva četiri izvođača i ostali su bez karata za našu brucošijadu u Boogaloou 4. studenog.

‘Kaj su oni još živi?’

Najviše su znali tekst pjesme ‘Teška vremena prijatelju moj’, ali jedna studentica je bila iznenađena što Neki to vole vruće još uvijek nastupaju.

– Kaj su oni živi još?, upitala se u videu koji možete pogledati ovdje.

Izdvojeni članak

U suradnji s PBZ-om dijelimo 3×2 ulaznice za Brucošijadu srednja.hr

‘Naravno da smo živi, pa nismo baš tako stari’

Taj smo video pokazali i dvojcu iz Neki to vole vruće, Miroslavu Jimmy Staniću i Silvestru Dragoje Šomi koji su bili gosti u našem podcastu.

– Živi smo, naravno da smo živi, pa nismo baš tako stari. Nadam se da ćemo biti živi i do 4. studenog, komentirao je u podcastu Jimmy.

A kako je Šomi objasnio zašto ga ne iznenađuje činjenica da ih mladi slušaju, ali ne znaju da su i dalje na sceni, poslušajte u videu ispod.

@srednja_hr Itekako su živi i nastupaju na Brucošijadi srednja.hr 4.11. u Boogaloo Zagreb! Ulaznice su na linku u opisu profila 👆🏻 #srednjahr #brucosijadasrednjahr #brucošijada #brucos #student #studenti #studiranje #studentslife #faks #fakultet #nekitovolevruće #nekitovolevruce #exyu #exyumuzika #exyurock #exyugo #exyumusic #exyutiktok #fyp #foryou #foryourpage ♬ original sound – srednja_hr


Portal srednja.hr organizira svoju prvu brucošijadu koja će se održati 4. studenog u klubu Boogaloo u Zagrebu. Nastupaju 2kitice, Dino Blunt, Ružno Pače, Neki to vole vruće i DJ Indy, a na drugom flooru DJ Kiki B. i DJ Sin koji će puštati trash. Partneri brucošijade su Privredna banka Zagreb i Samsung. Ulaznice kupite putem sustava Core event i na fizičkim lokacijama: Dirty Old Shop, Rockmark i Drito bar. Facebook event pronađite ovdje.