Pretraga

VIDEO: Poznata glumica ‘rasturila’ na audiciji The Voicea!

A- A+

Velike su mogućnosti da vam ime Alisan Porter nije poznato, ali vjerojatno svi znate tko je Kovrčava Sue. Ova simpatična djevojčica svakog nas Božića uveseljava pjevajući američku himnu u filmu u kojem glumi beskućnicu. Nedavno se pojavila na audiciji američkog The Voicea i svojom izvedbom ostavila bez daha žiri i sve prisutne.

Screenshot: The Voice UK

Izdvojeni članak

[Video] Maturantica s Krka oduševila žiri Voicea

Alisan danas ima 34 godine, majka je dvoje djece i udana je. Ubrzo nakon što je zapjevala pjesmu ‘Blue Bayou’ svi članovi žirija su joj se okrenuli, ne krivši svoje oduševljenje. Naravno, nisu ju odmah prepoznali, pa su je upitali koja je njena životna priča. Kazala je kako pjeva od svoje pete godine, a već je sudjelovala na nekim talent natjecanjima. 

– Bila sam glumica, ali to nije moja strast. Moja strast je pjevanje, rekla je Alisan. 

Kada su je upitali je li glumila u nekom filmu kojeg znaju, odgovorila im je kako je ona kovrčava Sue iz filma Kovrčava Sue, a žiri je ostao potpuno iznenađen. Nije im bilo jasno kako se već do sada nije profesionalno bavila glazbom.

 – Prolazila sam kroz teško životno razdoblje. Pred osam godina izliječila sam se od ovisnosti, zaljubila se i dobila djecu. I to je bio moj cilj – biti dobra majka. Imam osjećaj da je svemir imao neki plan za mene, jer ste mi se svi četvero okrenuli, rekla je kroz suze. 

Nakon rasprave žirija i nekoliko minuta razmišljanja, Alisan je odlučila kako će se ostatak sezone natjecati pod mentorstvom pjevačice Christine Aguilere. 

Kako je izgledao njen nastup, pogledajte u videu!