Pretraga

Video: Višak kilograma ju ne sprječava da pleše oko šipke

A- A+

Ako ste mislili da se plesom oko šipke mogu baviti samo mršave i mišićave djevojke bez trunke masnih naslaga, prevarili ste se. Instruktorica fitnessa Emma Haslam prijavila se na Britain’s Got Talent te pokazala da višak kilograma nikome ne treba biti kočnica u životu. Pogledajte kako je plesom oko šipke oduševila žiri i gledatelje.

Screenshot YouTube

Ljudi su podložni raznim predrasudama, a na meti su često osobe s viškom kilograma. Međutim, prekomjerna tjelesna težina nikako ne bi smjela biti razlog zbog kojega ćete se odricati svojih želja ili snova.

Kao dobar primjer može vam poslužiti Emma Haslam, instruktorica fitnessa koja se odlučila prijaviti na Britain’s Got Talent. Naime, Emma se ne može pohvaliti besprijekornom figurom, ali se zato pobrinula da sve ostavi bez daha svojim plesom na šipci.

Snimku njenog nastupa pogledalo je u svega nekoliko dana preko 4,7 milijuna korisnika YouTubea diljem svijeta, stoga pogledajte kako je odvažna instruktorica fitnessa odlučila razbiti predrasude o ljudima s viškom kilograma.