Pretraga

Cijeli studio Britain’s Got Talent u suzama zbog dječaka koji su opjevali nasilje u školi

A- A+

Simona Cowella i ostatak žirija u emisiji Britan’s Got Talent očarao je simpatičan dvojac Bars & Melody kad su opjevali jedan od velikih problema današnjice – nasilje u školi. Dječaci su izazvali pokoju suzu, gromoglasni pljesak te oduševljenje svih gledatelja pogotovo kad je Simon pritisnuo zlatni gumb.

Screenshot YouTube

Kao što je cijeli svijet zabrinut zbog nasilja u škola, na internetu ili bilo kakvog oblika bullyinga, i stanovnici Hrvatske su u posljednje vrijeme postali svjesni koliko je navedeni problem zatupljen i u našim društvenim strukturama te obrazovnom sustavu.

Izdvojeni članak

Djevojčica (13) s genetskim poremećajem zapalila X Factor

Svatko se protiv nasilja bori na svoj način, a dječaci koji čine duo Bars &  Melody odlučili su Britaniji podići svijest o bullyingu u školama pomoću glazbe.

Talentirani i simpatični dvojac prijavio se na Britain’s Got Talent gdje su otpjevali autorsku pjesmu posvećenu nasilju u školskim klupama, to jest problemu s kojim su se obojica osobno srela u prošlosti.

Žiri na čelu sa Simonom Cowellom te cjelokupna publika oduševila se njihovom izvedbom. Simon, poznat kao najteži član žirija, dječacima je rekao kako misli da imaju hit koji bi vrlo lako pokorio svijet te je pritisnuo zlatni gumb za prolaz.

Pogledajte nastup koji je nekima izmamio i koju suzu.