Pretraga

Pojavom i scenskim nastupom šokira bolje od Britney

A- A+

Lorna Bliss je pravi primjer osobe koja će učiniti sve što je potrebno samo da bi na bilo koji način postala slavna. Kako joj nije bilo dovoljno jedno ispadanje u emisiji Britain’s Got Talent, odlučila se ove godine prijaviti na X Factor. Osim što je šokirala sve članove žirija, gledatelji su također zanijemili gledajući njene nastupe.

Koliko želja za slavom može pomutiti razum, dokazala je britanka Lorna Bliss. Ona, naime, jako nalikuje pjevačici Britney Spears i zacrtala si je kako će se na taj način proslaviti.

Prije godinu dana se prijavila na Britain’s Got Talent, gdje je bila presvučena dijamantima. Koliko su ti dijamanti pokrivali njene intimne dijelove, pokazuje vam činjenica da su oni na snimci cenzurirani. Razočarana što nije oduševila žiri, šokirala se pozivom Davida Hasselhoffa, koji joj je odlučio pružiti drugu šansu u polufinalnoj večeri.

Svima je bilo kristalno jasno kako se Lorna vratila u emisliju samo zbog gledanosti, a ne svog talenta tako da je ponovno ispala i u polufinalnoj večeri. Ali to nije bio kraj njenog pokušaja da ostvari kakvu takvu karijeru.

Lorna se ove godine prijavila na britanski X Factor, s nešto više odjeće na sebi te pjevala od svoje dvojnice pjesmu ‘Till The World Ends’. Svojim je scenskim nastupom jednog člana žirija natjerala da bježi po dvorani od nje.