Pretraga

Video: Ne možete vjerovati da mala diva ima samo 11 godina

A- A+

Na YouTubeu možete naletjeti na razne kandidate iz brojnih država čije televizijske kuće emitiraju emisije u kojima stručni žiri traži novu pjevačku zvijezdu. Među milijunima objavljenih snimki pronaći ćete one koje će vas nasmijati do suza, ali i nevjerojatne talente nakon čijih nastupa ćete ostati bez daha. No kad još shvatite da su neki od prijavljenih kandidata djeca, zapitate se što će s njima biti za nekoliko godina. Jedna od takvih natjecateljica je 11-godišnja Asanda Jezile koja se prijavila na ovogodišnji Britain’s Got Talent. Iako joj je pobjeda izmaknula za dlaku, mlada pjevačka nada urezala se u pamćenje svima koji u poslušali njene izvedbe.

Foto: Screenshot YouTube

Iako je prije nekoliko mjeseci za dlaku izgubila mjesto pobjednice Britain’s Got Talent, 11-godišnja Asanda Jezile još uvijek je atrakcija među korisnicima YouTubea.

Izdvojeni članak

Djevojčica (13) s genetskim poremećajem zapalila X Factor

Kad se početkom godine prijavila na audiciju popularne natjecateljske emisije Britain’s Got Talent, ova 11-godišnjakinja je izvedbom Rihanninog hita ‘Diamonds’ ostavila bez teksta žiri te zaradila gromoglasan pljesak cijele dvorane. Iako je prozvana divom, u finalnoj je emisiji ipak pobjedu osigurala umjetnička plesna grupa Attraction iz Bugarske.

No, skoro pola godine od finala, mlada pjevačka nada još uvijek je jedna od najgledanijih kandidatkinja spomenute emisije na popularnom servisu za dijeljenje video sadržaja YouTubeu.

Asandin nastup na audiciji pogledalo je preko 10 milijuna korisnika, a brojka iz dana u dan raste. Zahvaljujući svom iznimnom talentu, mnogi djevojčici predviđaju veliku pjevačku karijeru, a već se okušala i sedmoj umjetnosti.

U sljedećem videu pogledajte kako je mala diva zasjala u finalnoj večeri Britain’s Got Talent kad joj je za dlaku utekla pobjeda. Evo kako je izvela pjesmu ‘If I Were A Boy’ od Beyonce.