Pretraga

Vraća se jedan od najpoznatijih studentskih događaja u Zagrebu: ‘Sve sam odgodila zbog toga’

A- A+

Posljednji Radićevi dani održali su se u petom mjesecu 2019. godine, nakon čega je sve stalo zbog pandemije koronavirusa. Domski odbor Studentskog doma Stjepan Radić najavio je kako će se Radićevi dani ove godine ipak održati, no uz poštivanje epidemioloških mjera koje će tada biti na snazi.

Screenshot: YouTube

Radosna vijest za studente i studentski život – vraćaju se Radićevi dani. Sada već tradicionalni trodnevni događaj u Studentskom domu Stjepan Radić na Savi, koji je zbog pandemije bio ukinut dvije godine zaredom, vraća se u velikom stilu.

– Radićevi će se dani ove godine održati od 26.05. do 28.05., danas je potvrđeno od strane Uprave i SC-a. Princip bi održavanja trebao biti isti kao i prijašnjih godina, no morat ćemo se prilagoditi epidemiološkim situacijama ako nadležne institucije budu zahtijevale. Svakako imamo plan B, objavio je Domski odbor Studentskog doma Stjepan Radić u Facebook grupi.

Izdvojeni članak

‘Radićevi dani’: Natjecanje u beer pongu i utrka u štiklama

Pozvali su i sve udruge i pojedince koji su zainteresirani za sudjelovanj eu organizaciji, da im se jave.

– Nadamo se lijepom odazivu ove godine. Potrudit ćemo se svim snagama vratiti stare Radićeve dane da nove generacije vide kako je to prije korone izgledalo, poručili su iz Domskog odbora.