Pretraga

WhatsApp nakon dugo godina dobiva novi izgled: Nema više toliko prepoznatljive boje

A- A+

Nakon dugo godina, čini se da će WhatsApp dobiti redizajn korisničkog sučelja. Gornji izbornik više neće imati prepoznatljivu zelenu boju, dok će blago osvježenje dobiti i donja traka s raznoraznim odjeljcima za razgovore.

whatsapp aplikacija na mobitelu

Foto: Unsplash

Nove značajke ne prestaju stizati na WhatsApp, a čini se da je sada na red došao i redizajn sad već zastarjelog korisničkog sučelja. Najnovija beta inačica popularne aplikacije za dopisivivanje na Androidu, donosi novi izgled WhatsAppa, doznaje portal WABetaInfo.

Naime, gornji izbornik više nije zelen kao što je to slučaj u trenutnoj verziji aplikacije, već postaje – bijel. S druge strane, donja traka s razgovorima i statusom i ostalim odjeljcima dobiva blago osvježenje, ali se i dalje nalazi na istom mjestu. Snimka zaslona koju je objavio WABetaInfo prikazuje i da se mijenja font logotipa aplikacije te da će biti zelen.

Novi dizajn sučelja. Foto: WABetaInfo.

– Važno je napomenuti da su slične promjene također u razvoju na WhatsAppu za iOS, kao što je uočeno s najnovijim ažuriranjem WhatsApp beta za iOS 23.17.1.77 iz aplikacije TestFlight. Ovo pruža dodatnu potvrdu da WhatsApp ima za cilj uskladiti obje aplikacije sa sličnim sučeljem i istim značajkama, navodi WABetaInfo.