Pretraga

Zvijezda filmova ‘Sam u kući’ otkrila koja ga ‘rupa’ u scenariju muči svih ovih godina

A- A+

Prvi i drugi nastavak filma ‘Sam u kući’ definitivno spada u najpopularnije božićne filmove, a već godinama fanovi prate uspone i padove njegove zvijezde, glumca Macaulaya Culkina. Čini se kako je konačno sredio život, a u nedavnom gostovanju u ‘The Tonight Showu s Jimmyjem Fallonom’, otkrio je i koja ga ‘rupa’ u scenariju filma ‘Sam u kući’ muči svih ovih godina.

Screenshot: YouTube

Iako je ostvario nekoliko televizijskih uloga, Macaulaya Culkina najviše pamtimo kao Kevina u filmovima ‘Sam u kući’.

Izdvojeni članak

Nekoć opaki lopov u Sam u kući, a danas djedica kojem se dižemo u tramvaju: Pogledajte kako sada izgleda Joe Pesci

Radnja oba nastavka dobro je poznata svima – relativno imućna obitelj McCallister odlazi na blagdansko putovanje, a spletom okolnosti jedno dijete, Kevina, zaborave kod kuće. Dvojca lopova dolaze u njihov kvart s namjerom izvođenja velikih pljački, a posebice im je primamljiva kuća obitelji McCallister. U njihovu naumu da ju opljačkaju, nizom zamki spriječi ih osmogodišnji dječak Kevin.

Upravo u tom scenariju Culkin, koji je tumačio glavnog lika, pronalazi veliki propust.

– Taj malac je jako pametan, ne? Dvojica likova provalit će u njegovu kuću, zašto jednostavno ne pozove policiju? On napravi veliki plan, koristi mikrouređaje, ali realno, postoje telefonske linije, nema mobitela, ali ipak. Mislim da je to jedina ogromna rupa u scenariju, kazao je Culkin Fallonu.

Osvrnuo se i na teorije zavjere koje se vežu za taj film i kazao kako mu je najluđa ona da je odrasli Kevin zapravo Jigsaw iz hororca ‘Slagalica strave’.

Culkin je donedavno imao vlastiti cover bend, Pizza Underground, čije su pjesme većinom bile obrade Velvet Undergrounda, a glavna tema tekstova bila je gotovo uvijek pizza. Danas ima svoju web stranicu Bunny Ears, na kojoj je nedavno objavio intervju s pčelama iz filma ‘Moja djevojka’. U tom je filmu, naime, tumačio dječaka koji je umro od alergije uzrokovane pčelinjim ubodima.