Pretraga

Mali Fuller ima 36 godina: Pogledajte kako danas izgleda Kevinov bratić iz filma ‘Sam u kući’

A- A+

Obožavateljima prva dva nastavka filma ‘Sam u kući’ ‘ jedan od slađih likova zasigurno je Kevinov maleni bratić Fuller McCallister. Manje je poznato kako ga je u filmu glumio Kieran Culkin, mlađi brat Macaulaya Culkina (Kevin). Kieran danas ima 36 godina, a ovoga tjedna nominiran je za Zlatni globus.

Screenshot: YouTube

Iako je uloga u filmu ‘Sam u kući’ svjetskoj publici njegova najpoznatija, to je zapravo tek početak karijere Kierana Culkina, mlađeg brata Macaulaya Culkina.

Izdvojeni članak

Nema šanse da biste ga prepoznali na ulici: Ovako danas izgleda Buzz iz filma ‘Sam u kući’

Uloga kojom je oduševio kritičare bila je ona iz 2002. u filmu ‘Igby Goes Down’Tada je prvi puta nominiran za Zlatni globus u kategoriji najboljeg glumca, a uloga u tom filmu priskrbila mu je i Critics’ Choice Movie Award. Zapaženu ulogu ostvario je i u predstavi ‘This Is Our Youth’. Prije tri godine,  odglumio je lika Ryea Gerhardta u drugoj sezoni serije ‘Fargo’. Trenutno glumi Romana Roya u seriji ‘Succession’a baš za tu ulogu ovoga je tjedna osvojio novu nominaciju za Zlatni globus.

O njegovu privatnom životu ne zna se mnogo – tek da je jedan od sedmero djece, te da nije u najboljim odnosima s ocem.

Kieran danas ima 36 godina, a iako je u filmu ‘Sam u kući’ teško primijetiti sličnosti između njega i starijeg brata Macaulaya, danas je ona itekako uočljiva. Uostalom, uvjerite se sami.

https://www.instagram.com/p/BrD-HD0j-oD/

https://www.instagram.com/p/BrDIR2QHQoF/

https://www.instagram.com/p/BrDLK4enHom/