Pretraga

Kevin je odrastao i opet je ostao sam u kući: 28 godina poslije nije se puno toga promijenilo

A- A+

Brojnim generacijama je (pred)božićno vrijeme nezamislivo bez Kevina i njegovog nezaboravnog provoda kada je ostao sam u kući. Fanove ovog božićnog klasika razveselit će svojevrsni kratki remake ‘Sam u kući’. Kevin je 28 godina poslije opet sam u kući, malo se toga promijenilo, osim što je mali Kevin odrastao.

Kevin je opet sam u kući, 28 godina poslije | Screenshot: Youtube

Božićni praznici zaista mogu početi tek uz neizbježnog Kevina i film ‘Sam u kući’. Ovog Božića, fanove diljem svijeta razveselio je svojevrsni remake najpoznatijih scena iz prvog nastavka, u režiji Googlea i Macaulayja Culkina, glumca koji je utjelovio Kevina.

Culkin je u reklami za Google Assistanta odigrao svima dobro poznate scene. Ovoga puta, Kevin je odrastao McAllister, no opet je ostao sam u kući koja se nimalo nije promijenila u posljednjih 28 godina. Nije se promijenila niti Kevinova večera uoči ‘bitke za kuću’. Ipak, dijelovi nekih scena jasno pokazuju da su skoro tri desetljeća prošla od velike Kevinove avanture. U jednoj od omiljenijih scena, odraslog Kevina ukoče leđa.

Remake ‘Sam u kući’ u sklopu reklame za Google Assistant dolazi s Googleovom porukom kako je čak i Kevinu McAllisteru potrebna mala pomoć, kao i da je Kevinu lakše braniti kuću od bandita uz pomoć Google Assistanta.

Reklamu je na svom Twitteru podijelio i Macaulay Culkin.

Copy link
Powered by Social Snap