Pretraga

Pripremili vodiče za nastavnike: Kako povratak učenika učiniti sretnim

A- A+

Forum za slobodu odgoja objavio je Vodič za sretan povratak u škole. Kako bi učiteljima i nastavnicima olakšali rad s učenicima nakon povratka s online nastave i praznika, iz Foruma su pripremili i Zbirku nastavnih priprema.

ilustracija: airfocus; Unsplash

– Nova školska godina sve je bliže, kuca na vrata glasnije no ikad, na vrata iza kojih se nalazi mnogo pitanja na koja još uvijek nemamo odgovore. COVID-19 pandemija nas je sve izbacila iz utabanih puteva i primorala nas da se bavimo temama i situacijama o kojima možda nismo nikad ni razmišljali, ističe Eli Pijaca Plavšić, izvršna direktorica Foruma za slobodu odgoja.

Ističe kako je sve to dovelo do mnogih pitanja vezanih za održavanje nastave i ulogu škole, ali i dodatno pokazalo zašto su teme poput mentalnog zdravlja, kvalitetne komunikacije, odnosa i sl. važan i potreban dio obrazovanja svakog djeteta.

– Jedno od pitanja koje se postavlja svim dionicima sustava odgoja i obrazovanja jest želimo li se što prije vratiti na staro i nastaviti tamo gdje smo stali ili ovu novonastalu situaciju vidimo kao moguću promjenu i ostvarenje naše želje za drugačijom školom, ističe Pijaca.

Forum je stoga pripremio Paket podrške odgojno-obrazovnim radnicima/ama za sretan povratak u školu.

Paket se sastoji od dva dijela: prvi je Vodič za sretan povratak u škole, a drugi njemu pripojena Zbirka nastavnih priprema.

PROUČITE VODIČ:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.76 MB]

Ako vam se dokumenti ne učitavaju, osvježite stranicu.

POGLEDAJTE ZBIRKU:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [3.25 MB]