Pretraga

Donesene odluke oko dodjele stipendija u Splitu i Rijeci

A- A+

Sveučilišta u Rijeci i Splitu objavila su Odluke oko dodjele stipendija za tekuću akademsku godinu. U Rijeci svi dobitnici koji su aplicirali za stipendiju, odnosno potporu iz programa ‘Aleksandar Abramov’ 9. i 10. veljače moraju doći potpisati ugovore, dok u Splitu dobitnici do 11. veljače moraju predati svu potrebnu dokumentaciju koja uključuje IBAN žiro računa, odnosno skeniranu kopiju kartice.  

Izdvojeni članak

Ovih 11 gradova u Hrvatskoj izdvaja najviše novca za stipendiranje učenika i studenata

Nakon što su na oba Sveučilišta u prosincu objavila Natječaj za stipendije studenata, Senat riječkog Sveučilišta te Povjerenstvo za dodjelu stipendija Svaučilišta u Splitu donijeli su odluke oko dobitnika. Stipendiju ‘Aleksandar Abramov’ u različitim iznosima ostvarilo je ukupno 53 studenta, dok je pravo na stipendiju Sveučilišta u Splitu u dvije kategorije ostvarilo ukupno 25 studenata za prvu, a 99 za drugu kategoriju. 

Dobitnici stipendija/potpora Fonda ‘Aleksandar Abramov’ koji u ovoj akademskoj godini već primaju stipendiju drugog isplatitelja obvezni su na potpisivanje ugovora donijeti ispunjen i vlastoručno potpisan obrazac. Isto samo s drugom vrstom obrasca, moraju učiniti i dobitnici koji nisu primatelji drugih stipendija. Obrasce možete pronaći ovdje.

Dobitnici prve kategorije u Splitu do 11. veljače moraju IBAN dostaviti na mail [email protected], a dobitnici druge kategorije IBAN dostavljaju na mail [email protected]. Također, O načinu i terminu potpisivanja ugovora dobitnici će biti naknadno obaviješteni. Više informacija o dodjeli pročitajte ovdje, a u nastavku provjerite dobitnike u Rijeci i Splitu. 

Popis Kandidata Za Stipendiju 1 Kategorija by srednja.hr on Scribd

Popis Kandidata Za Stipendiju 2 Kategorija by srednja.hr on Scribd

FOND AA Dodjela Stipendija 2016_2017_odluka Senata by srednja.hr on Scribd