Pretraga

Drugo najveće sveučilište otvorilo natječaj za stipendije: Dobitnicima 1.274,16 eura, evo koji su uvjeti

A- A+

Sveučilište u Splitu objavilo je  natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Splitu za akademsku godinu 2022./2023. Ove godine dodjeljuje se 137 stipendija u godišnjem iznosu od 1.274,16 eura.

Foto: Unsplash

Studenti Sveučilišta u Splitu od danas se mogu prijaviti na natječaj za sveučilišne stipendije. Natječaj je otvoren, a njime se dodjeljuje ukupno 137 stipendija za akademsku godinu 2022./23.  Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od 1. listopada 2022. do 30. rujna 2023. godine. Ukupni godišnji iznos stipendije po studentu iznosi 1.274,16 eura odnosno 106,18 eura mjesečno, isto kao prethodnih godina.

Stipendije se dodjeljuju u dvije kategorije – studentima prve i studentima ostalih godina studija, s time da je za svaku sastavnicu predviđen određen broj stipendija.

Izdvojeni članak

Trebate li vratiti državnu stipendiju ako se ispišete s faksa? Pravila nisu ista za STEM i socio-ekonomsku

Prijave se podnose zaključno s 27. siječnja osobno ili preporučenom poštom na adresu: Sveučilište u Splitu, Ulica Ruđera Boškovića 31, 21000 Split, Ured za administrativne poslove, pisarnicu i pismohranu. No, mogu se podnijeti i elektroničkim putem istovremeno i na adrese studentskih referada i na službene e-adrese sastavnica, no u tom slučaju morate posjedovati elektronički potpis.

Kako stoji u tekstu natječaja, rezultati natječaja za stipendiju bit će objavljeni 16. veljače na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Sveučilišta.

Obrasce za prijavu možete pronaći ovdje, a uvjete za dodjelu stipendije detaljno možete proučiti u natječaju i pravilniku u nastavku. Napomena: ako vam dokumenti nisu vidljivi, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab