Pretraga

[FOTO] Srušio se dio stropa na ulazu u zagrebački studentski dom

A- A+

Jučer se na ulazu u paviljon Studentskog doma Lašćina srušio dio stropa. Pritom nitko nije ozlijeđen, no radi se o studentskom domu koji već godinama nije obnovljen i čiji derutni dijelovi već generacijama studenata zadaju glavobolje. Kako upozoravaju iz Sveučilišne liste Zajedno, koja je o ovom događaju izvijestila na svojoj Facebook stranici, Lašćina nema niti imenovan domski odbor za tekuću akademsku godinu.

 

Sveučilišna lista Zajedno, koja će se natjecati na ovogodišnjim studentskim izborima Sveučilišta u Zagrebu, danas je na svojoj Facebook stranici upozorila na novu epizodu urušavanja Studentskog doma Lašćina u Zagrebu.

Kako javljaju, jučer se na ulazu u jedan od paviljona srušio dio stropa, a pritom nitko od stanara nije ozlijeđen.

Izdvojeni članak

[FOTO] Srušio se strop u WC-u zagrebačkog studentskog doma

– Ovaj studentski dom ima podosta problema i stalno se “krpa”, upozoravaju iz Sveučilišne liste Zajedno pa pritom podsjećamo kako se prije gotovo četiri godine na Lašćini u WC-u također srušio strop.

Iz Sveučilišne liste Zajedno upozoravaju i kako Studentski zbor Sveučilišta još uvijek nije imenovao domski odbor za tekuću akademsku godinu pa tvrde da studenti nemaju predstavnike koji bi mogli s upravom doma unaprijediti stanovanje i riješiti tekuće probleme.

– Ovakve teme nas zanimaju i samo zajedno možemo unaprijediti studentski standard!, poručuju iz ove sveučilišne liste.