[FOTO] Srušio se dio stropa na ulazu u zagrebački studentski dom

Jučer se na ulazu u paviljon Studentskog doma Lašćina srušio dio stropa. Pritom nitko nije ozlijeđen, no radi se o studentskom domu koji već godinama nije obnovljen i čiji derutni dijelovi već generacijama studenata zadaju glavobolje. Kako upozoravaju iz Sveučilišne liste Zajedno, koja je o ovom događaju izvijestila na svojoj Facebook stranici, Lašćina nema niti imenovan domski odbor za tekuću akademsku godinu.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

 

Sveučilišna lista Zajedno, koja će se natjecati na ovogodišnjim studentskim izborima Sveučilišta u Zagrebu, danas je na svojoj Facebook stranici upozorila na novu epizodu urušavanja Studentskog doma Lašćina u Zagrebu.

Kako javljaju, jučer se na ulazu u jedan od paviljona srušio dio stropa, a pritom nitko od stanara nije ozlijeđen.

[FOTO] Srušio se strop u WC-u zagrebačkog studentskog doma

– Ovaj studentski dom ima podosta problema i stalno se “krpa”, upozoravaju iz Sveučilišne liste Zajedno pa pritom podsjećamo kako se prije gotovo četiri godine na Lašćini u WC-u također srušio strop.

Iz Sveučilišne liste Zajedno upozoravaju i kako Studentski zbor Sveučilišta još uvijek nije imenovao domski odbor za tekuću akademsku godinu pa tvrde da studenti nemaju predstavnike koji bi mogli s upravom doma unaprijediti stanovanje i riješiti tekuće probleme.

– Ovakve teme nas zanimaju i samo zajedno možemo unaprijediti studentski standard!, poručuju iz ove sveučilišne liste.

Odgovori