Pretraga

[FOTO] ‘Kada te izbace iz doma jer je 15., a ti sutra imaš ispit’

A- A+

Studenti koji su tijekom protekle, akademske godine 2018./2019. boravili u domu, a nisu prijavili ljetni smještaj, iselili su zaključno s 15. srpnjem. Selidba često potiče nervozu, zabrinutost da nešto ne ostavimo ili zaboravimo, kao i emocije zbog napuštaja studentskog doma, no par stanovnika Save odlučilo je sve okrenuti na šalu.

Foto: Bruno Zelić

Bruno Zelić je u Facebook grupu „Studentski dom Stjepan Radić – Sava“ objavio fotografiju svog prijatelja Davida Hadžića i njegovih muka po iseljenju iz doma i na faksu te tako nasmijao pripadnike grupe.

“Kad te izbace iz doma jer je 15., a ti sutra imaš ispit”, stoji u opisu objave, koja je skupila preko tisuću i pol lajkova.

Izdvojeni članak

Katolički studenti imaju pravo na besplatan smještaj u domu u Zagrebu: Prijave već počele

Na svu sreću, David je na vrijeme završio prvu godinu FER-a.

– Uspio sam dobiti produženo boravište, iako da nisam, i dalje imam dobre prijatelje koji bi se pobrinuli za mene. I dosta ljudi koje ne znam mi je ponudilo prenoćište, rekao nam je.

U ideji za fotku također su sudjelovali Branimir Rakić te Stipe Turalija, koji su za njene potrebe do klupice prenijeli stvari. Nema sumnje, David je u dobrim rukama.