Pretraga

I riječki studentski centar objavio je natječaj za subvencije podstanarima: Evo kako se prijaviti

A- A+

Studentski centar u Rijeci objavio je natječaj za subvencije studentima podstanarima koja ove godine iznosi 60 eura mjesečno, a može ju dobiti 300 tamošnjih studenata. Studenti se prijavljuju online, ali dokumentaciju trebaju poslati i poštom do 15. studenog. Rezultati će biti objavljeni do 15. prosinca.

sveučilišni odjeli rijeka

Zgrada sveučilišnih odjela Sveučilišta u Rijeci | foto: srednja.hr

Studentski centar (SC) u Rijeci objavio je natječaj za subvencionirano stanovanje studenata kod privatnih stanodavaca. Riječ je o subvenciji koja ove godine iznosi 60 eura mjesečno, a u Rijeci je može dobiti 300 studenata.

Na natječaj se mogu prijaviti studenti u redovnom statusu koji imaju različito mjesto studiranja od mjesta prebivališta. Mogu se prijaviti i studenti koji studiraju na visokom učilištu u Opatiji. Studenti se prijavljuju online, ali dokumentaciju treba poslati preporučenom poštom do 15. studenog na adresu: Studentski centar Rijeka, Radmile Matejčić 5, 51000 RIJEKA, s naznakom ‘Natječaj za smještaj’.

Osnovna dokumentacija sadrži ispunjenu i potpisanu e-molbu, odnosno obrazac A i Izjavu o članovima kućanstva. Ovisno o vrsti i godini studija šalje se i obrazac B, C ili D. Svi osim brucoša trebaju dostaviti ovjereni prijepis ocjena svih položenih ispita na studiju i stečen broj ECTS bodova. Po dogovoru s referadom učilišta studenti mogu putem e-maila, i to s AAI@EduHr
adrese, zatražiti prijepis ocjena te slanje istog na e-mail studenta. Brucoši pak dostavljaju obrazac F.

Izdvojeni članak
stanarina_subvencija

Studentima u Zagrebu dijele se subvencije za smještaj u stanovima, evo kako do 60 eura mjesečno

Nadalje, svi prijavljeni trebaju dostaviti i uvjerenje o prebivalištu ne starije od šest mjeseci, uvjerenje o boravištu na području Rijeke koje mora biti važeće u trenutku podnošenja prijave, potvrdu ili ugovor o bankovnom računu ili obostranu kopija kartice bankovnog računa, potpisanu Izjavu o prihvaćanju uvjeta natječaja te ispunjeni Popis dokumenata.

Rezultati natječaja trebali bi biti objavljeni do 15. prosinca, nakon čega će studenti imati pravo na prigovor. Cijeli natječaj možete pročitati u dokumentu ispod, a sve potrebne obrasce pronađite ovdje. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab