Pretraga

Izabrani novi potpredsjednici Zbora veleučilišta RH: ‘Otvorili smo jedan novi list suradnje’

A- A+

Na posljednjoj sjednici Zbora veleučilišta RH, izabrani su novi potpredsjednici za mandatno razdoblje 2023. – 2027. godine. Za potpredsjednicu iz reda privatnih veleučilišta izabrana je dekanica RIT-a, Irena Guszak, a za potpredsjednika iz reda javnih veleučilišta dekan Veleučilišta Lavoslav Ružička Vukovar, Željko Sudarić.

Izabrani su novi potpredsjednici Zbora veleučilišta Republike Hrvatske za mandatno razdoblje 2023. – 2027., objavio je na Facebooku Damir Jugo, dekan Veleučilišta Edward Bernays.

Za potpredsjednicu iz reda privatnih veleučilišta izabrana je dekanica RIT-a, Irena Guszak, a za potpredsjednika iz reda javnih veleučilišta dekan Veleučilišta Lavoslav Ružička Vukovar, Željko Sudarić. Na posljednjoj sjednici Zbora veleučilišta pridružilo se i vodstvo Agencije za znanost i visoko obrazovanje s ravnateljicom Danijelom Horvatek Tomić i zamjenicom ravnateljice Irenom Petrušić. 

– Otvorili smo jedan novi list suradnje, razumijevanja i uvažavanja između naših veleučilišta i agencije koja je izuzetno važna za kontrolu kvalitete hrvatskog sustava visokog obrazovanja. Idemo dalje, napisao je Jugo u objavi na Facebooku.