Pretraga

Još jedno sveučilište otvorilo natječaj za stipendije: Mjesečno će iznositi 700 kuna

A- A+

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija. Mjesečni iznos stipendije u ovoj akademske godine je 700 kuna.

novac kune

Foto: srednja.hr

Među sveučilištima koja dodjeljuju stipendije svojim izvrsnim studentima je i Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Ta stipendija ove se godine dodjeljuje studentima koji prvi put upisuju prvu godinu studija prediplomske razine te studentima viših godina studija na obje razine studija te studentima koji prvi put upisuju prvu godinu druge razine studija (diplomski studij).

Prijave se vrše putem web obrazaca:

U drugoj skupini studenti se mogu prijaviti u obje kategorije.

Mjesečni iznos stipendije za izvrsne studente Sveučilišta u Puli u akademskoj godini 2021./2022. iznosi 700,00 kuna, a ukupno se dodjeljuje 16 stipendija. U prvoj kategoriji se dodjeljuje jedna stipendija, a u drugoj njih 15, s time da se za svaku kategoriju utvrđuje odvojena rang-lista.

Prijave na natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Puli mogu se podnijeti do četvrtka, 16. prosinca u 15 sati. Čitav natječaj možete pročitati u nastavku, a ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.86 MB]