Pretraga

KiF je izdao detaljne upute za sve koji izlaze na prijemni, a poznati su i termini ispita

A- A+

Kao što je to bio slučaj prijašnjih godina, maturanti koji žele upisati studij na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu najprije moraju proći kroz razredbeni postupak odnosno prijemni ispit. On će se održati idućeg tjedna, a fakultet je objavio i upute za pristupnike te termine u kojima će se testiranje provoditi.

Foto: Dominik Smolak|srednja.hr

Maturanti koji su u sustavu Postani student prijavili studije Kineziološkog fakulteta idućeg tjedna moraju proći kroz razredbeni postupak koji obuhvaća provjeru znanja plivanja i provjeru specifičnih motoričkih znanja.

Kineziologija

Razredbeni postupak za upis studija kineziologije održat će se na samom fakultetu u srijedu 30. lipnja i četvrtak 1.srpnja, a započet će na plivalištu SP Mladost, Jarunska 5 (preko puta Fakulteta), gdje svi pristupnici
trebaju doći prema utvrđenom rasporedu, i to:

• u srijedu u 8.15 pristupnici prema objavljenom popisu
• u srijedu u 9.15 pristupnici prema objavljenom popisu
• u četvrtak u 8.15 pristupnici prema objavljenom popisu
• u četvrtak u 9.15 pristupnici prema objavljenom popisu

Svoj termin prijavljeni kandidati mogu vidjeti OVDJE.

– U zakazano vrijeme pristupnici se moraju prijaviti na ulaznoj porti za bazene SP Mladost. Obavezno je nošenje zaštitne maske za lice. U jednoj sportskoj torbi pristupnici sa sobom na razredbeni postupak moraju ponijeti osobnu iskaznicu, ručnik, kupaći kostim ili gaćice, gumenu ili silikonsku kapu za bazen i po potrebi sušilo za kosu. Nakon što se presvuku u garderobama pristupnici će dobiti daljnje upute. Po završetku plivanja pristupnici se presvlače u majicu kratkih rukava (bijelu bez ikakvih
oznaka) i kratke plave hlačice muški/djevojke crne tajice i odlaze pred ulaz Kineziološkog fakulteta, piše u uputama KiF-a.

Nakon izvršenog rasporeda grupa pristupnici će ići u garderobu Fakulteta gdje odlažu svoje sportske torbe i usmjeravaju se u daljnji tijek razredbenog postupka.

– Rezultati razredbenog postupka u prvom (srpanjskom) roku bit će objavljeni neposredno po završetku testiranja svih pristupnika i izvršenoj kontroli unesenih podataka od strane Povjerenstva, a najkasnije do petka, 2. srpnja 2021. godine do 12.00 sati, na internetskoj stranici Fakulteta, piše u obavijesti KiF-a uz napomenu da pristupnici na prijemni ‘ne nose dragocjenosti i veće svote novca’.

Izobrazba trenera

Kada je pak riječ o prijemnom za studij izobrazba trenera, razredbeni postupak održat će se 2. srpnja 2021. godine s početkom u 7.45 sati.

– Na razredbeni postupak pristupnici su dužni ponijeti sa sobom osobnu iskaznicu (strani državljani putovnicu), ručnik, kupaći kostim ili gaćice, gumenu ili silikonsku kapa za bazen i po potrebi sušilo za kosu te majicu kratkih rukava (bijelu) i kratke plave hlačice muški /djevojke crne tajice te zaštitnu masku za lice, stoji u obavijesti KiF-a.

Popis elemenata koji će se ocjenjivati na prijemnom možete pronaći na poveznici.